Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Τζεφ Μοντάνα: Ο Αλέξης Κούγιας, ο Δημήτρης Λιγνάδης, η Ίλια Ντάρλινγκ, η σχέση με την οικογένειά της

"Ήμουν 19 όταν παντρευτήκαμε με την Ίλια Ντάρλινγκ. Έχω κάνει δύο γάμους. Τη μία φορά με γυναίκα και την άλλη με τρανς γυναίκα", λέει η Τζεφ Μοντάνα.

Στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για όλους και για όλα η Τζεφ Μοντάνα.

 Η οικογένειά της, ο Αλέξης Κούγιας, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο γάμος με την Ίλια Ντάρλινγκ, οι αισθητικές επεμβάσεις. Τι απαντά η Τζεφ Μοντάνα;

«Ο μπαμπάς μου έπαψε να μου μιλάει, η μαμά μου καλά… μιλάμε. Από το 2016 δεν έχω ξαναμιλήσει με τον μπαμπά. Αγαπά και σέβομαι ότι με αγαπάει και με σέβεται. Τα παιδιά στο σχολείο με αγαπούσαν κι έχω ακόμα φίλους από την Κόρινθο. Η εμφάνιση σε σχέση με τον ψυχισμό μου ερχόταν σε μια ενδιαφέρουσα αναντιστοιχία για κάποιους. Σκληρή ήταν η συνείδηση της κοινωνίας και του κόσμου απέναντί μου. Οι μεγαλύτεροι ήταν πιο σκληροί μαζί μου.

Γέλασα όταν φώναξαν τον πατέρα μου στο σχολείο να τον ενημερώσουν για μένα, μου φάνηκε ανόητο. Ο πατέρας μου αντέδρασε όπως τα κοκόρια όταν τσακώνονται μεταξύ τους και κάνουν μια μάχη που έχει να κάνει με τα δικά τους τα εγώ και όχι με την ουσία της κατάστασης, πώς μπορώ εγώ να νιώθω με όλη αυτή την παράνοια», εξομολογείται η Τζεφ Μοντάνα και συνεχίζει:

«Ο πατέρας μου και ο Αλέξης Κούγιας ανήκουν στην ίδια γενιά, με την ίδια νοοτροπία. Αυτές οι συμπεριφορές κρύβουν μια ρητορική συγκεκριμένη. Το αποδέχομαι. Δεν το ενστερνίζομαι αλλά το παρατηρώ. Έχω κάνει πάρα πολλές μάχες για να θωρακίσω την αξιοπρέπειά μου και το ήθος μου και έχω έρθει σε ρήξη με πολλούς ανθρώπους, έχω κάψει πολλές γέφυρες με τον ίδιο μου τον πατέρα. Την συγχώρεση δεν την δίνω σε κανέναν, την κρατάω για μένα».

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, η Τζεφ Μοντάνα αναφέρει: «Ένιωσα άσχημα όταν αντίκρισα τον Δημήτρη Λιγνάδη στο δικαστήριο, ήταν ντροπή όλα αυτά που έκανε. Με τραυμάτισε ο Λιγνάδης και όχι μόνο ο Λιγνάδης, είχα συνηθίσει σε πολλές επιθετικές συμπεριφορές γενικώς. Δεν είχα την γνώση όταν τον γνώρισα… έχει πολύ πόνο αυτή η ιστορία. Με γοήτευε το θέατρο, η τέχνη, ο πολιτισμός, το γεγονός ότι εγώ οραματιζόμουν το μέλλον μου… να θες να ασχολείσαι με το θέαμα».

Δειτε το βιντεο εδω

«Ήμουν 19 όταν παντρευτήκαμε με την Ίλια Ντάρλινγκ. Έχω κάνει δύο γάμους. Τη μία φορά με γυναίκα και την άλλη με τρανς γυναίκα. Να είναι καλά, έχει ένα παιδάκι. Η φύση μου δεν αλλάζει, οπότε γνώριζε από την αρχή που φορούσαμε τα ίδια ρούχα, το είχε αντιληφθεί. Από την άλλη, για την οικογένεια ήταν σαν επιλογή πιο αποδεκτή. Μέχρι να αποκαλύψω ότι είμαι γυναίκα ήμουν πολύ κοντά στον πατέρα μου», λέει χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω κάνει αισθητικές επεμβάσεις, τίποτα. Τα χειλάκια μου είναι μεγάλα γιατί έχω καταγωγή από την Αφρική, έχω οικογένεια στην Αιθιοπία, έχω οικογένεια στην Ελλάδα και οι άνθρωποι στην Αφρική έχουν μεγαλύτερα χείλη», εξηγεί η Τζεφ Μοντάνα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου