Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

«Βγάζω 148.000 δολάρια το χρόνο εκπληρώνοντας τις πιο σκοτεινές φαντασιώσεις των παντρεμένων ανδρών»

Μοντέλο του OnlyFans εξομολογείται πώς έκανε το transition από δημοσιογράφος σε περφόρμερ

Από τη συγγραφή ειδήσεων στην βαθμολόγηση πέους. Μία δημοσιογράφος άλλαξε καριέρα, έγινε μόντελο του OnlyFans και πλέον βγάζει μια περιουσία με το να κάνει τις φαντασιώσεις παντρεμένων ανδρών πραγματικότητα.

Η στρiπερ και σούπερ σταρ του κυβερνοσeξ Leanne Carr, περισσότερο γνωστή ως Leanne London με τους 1.900 συνδρομητές της στο OnlyFans, αντάλλαξε τον πενιχρό μισθό της ως συγγραφέας και δημοσιογράφος με το εντυπωσιακό ετήσιο εισόδημα των 148.000 δολαρίων, δελεάζοντας σeξουαλικά δυσαρεστημένους συζύγους στο διαδίκτυο.

«Η γυναίκα σας σας κάνει να βαριέστε; Σας γκρινιάζει η φίλη σας όλη την ώρα; Ελάτε να ξεφύγετε από την πλήξη μαζί μου», αναφέρει η 33χρονη Carr στο βιογραφικό της στο OnlyFans.

«Είναι σαν να έχεις τη δική σου άτακτη διαδικτυακή φίλη, στα χέρια σου 24/7», συνεχίζει η Carr στην πικάντικη προσφορά της, προσθέτοντας ότι διασκεδάζει τους followers της με αποκλειστικές «φωτογραφίες και βίντεο».


Από δημοσιογράφος περφόρμερ στο OnlyFans

Πριν γίνει ένα μοντέλο του OnlyFans, η Carr ονειρευόταν να διασκεδάσει τις μάζες ως επαγγελματίας ηθοποιός. Ωστόσο, αφού συνειδητοποίησε ότι υπάρχουν «ένα εκατομμύριο άλλες όμορφες μελαχρινές που κυνηγούν το ίδιο όνειρο», η νεαρή ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία στα 27 της, όπως δήλωσε στο YorkshireLive.

Και όταν η αρθρογραφία για μεγάλα έντυπα όπως το “Woman & Home”, το “Now Magazine” και το “Women’s Health” έχασε τη λάμψη της, η Carr άρχισε να βάζει σε εφαρμογή τα πιο saucy ταλέντα της.

Τώρα, ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος των ωρών της εγρήγορσής της δημιουργώντας ατμοσφαιρικό ψηφιακό περιεχόμενο «φετίχ, dominator και kink-friendly» που κάνει τους άνδρες να την «λατρεύουν» έναντι συνδρομής 5 δολαρίων το μήνα.


Και όταν δεν ποζάρει για πικάντικες φωτογραφίες, η Carr ευχαριστεί λάγνα τους λάτρεις του OnlyFans με ζωντανές συνομιλίες μέσω κάμερας με κόστος έως και 5 δολάρια το λεπτό. «Είναι παρόμοιο με το live streaming στο TikTok. Αλλά οι θαυμαστές θα πληρώσουν για να συνομιλήσουν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο – λίγο σαν ένα εικονικό ραντεβού», εξηγεί.

«Τίποτα δεν είναι εκτός ορίων, οπότε μπορείτε να εξερευνήσετε μαζί μου όλες τις βαθύτερες, πιο σκοτεινές φαντασιώσεις σας, να μου δείξετε πόσο άτακτος σας αρέσει να είστε ή απλώς να συζητήσετε για τον καιρό», συνέχισε η κοπέλα. «Ό,τι σας εξιτάρει τη φαντασία». 

@leanne_london_

Chinese whispers.

♬ original sound - Leanne London
@leanne_london_

Am I dead inside?

♬ original sound - kardashianicon

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου