Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Άφωνος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Αλέξη Παππά: «Αυτό που λέει να το προσέξει»

Δείτε όλα όσα είπαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Αλέξης Παππάς.

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Παππάς στο After Darκ παρακολούθησαν σήμερα στη Super Κατερίνα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μάλιστα, έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν άκουσε τον πρώην Bachelor να λέει ότι προσέβαλε την Αθηνά.

«Ο Ανδρέας πιστεύω ότι είναι πανέξυπνος, αλλά εκείνη τη μέρα έκανε ένα φάουλ. Την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα με ρώτησε αν έχουμε ολοκληρώσει με την Αθηνά τη σχέση μας. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο σήκωνε μια απάντηση, μάλλον δεν του άρεσε η απάντηση που του έδωσα.

Αλλά όπως αυτή η ερώτηση μπορεί να προσβάλει μια γυναίκα, έτσι όφειλα να υπερασπιστώ την Αθηνά», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έμεινε το με το στόμα ανοιχτό.

Ο Αλέξης Παππάς τόνισε επίσης: «Κι εγώ αν ήμουν στη θέση του Ανδρέα ίσως να έλεγα τα ίδια».

 Δειτε το βιντεο εδω

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε από την πλευρά του: «Όταν τον ρώτησα, δεν τον ρώτησα ως ροζ ιστορία ή κλειδαρότρυπα. Τον ρώτησα ότι αυτή η εκπομπή καταλήγει σε μια σχέση, αν ολοκλήρωσαν, γιατί έχω μια άποψη ότι ήταν χειριστικός με τις γυναίκες. Από πότε ως πότε αν ολοκληρώσουν δύο άνθρωποι τη σχέση προσβάλεις τη γυναίκα ή η γυναίκα προσβάλει τον άντρα; Αυτό που λέει να το προσέξει. Το να είσαι με μια γυναίκα και να ολοκληρώσεις τη σχέση δεν είναι προσβολή».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου