Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Άλαλη η Κατερίνα Καινούργιου – «Έχω πάθει σοκ, αυτή είναι η εκκλησία που θέλουμε;»

"Τι είναι αυτά που ακούμε; Είμαστε καλά; Σε τι κοινωνία θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας;" τόνισε, μέσα σε όλα, η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν πίστευε στα μάτια της, το πρωί της Τετάρτης, με το θέμα που έπαιξε στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha και αφορούσε σε μια τρανς γυναίκα η οποία δέχθηκε την απόρριψη ιερέα για να δεχθεί το συσσίτιο της ενορίας της.

Ειδικότερα, όπως παρακολουθήσαμε στο σχετικό απόσπασμα, με ομοφοβικές εκφράσεις τύπου «εσύ είσαι άνδρας με βυζιά», «είσαι άνδρας και κάνεις τη γυναίκα» και «έχω πληροφορίες ότι τα οικονομάς», η τρανς γυναίκα εκδιωχθεί από τον ιερό ναό.

«Θα βάλω τα κλάματα! Με συγχωρείτε… Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που είδα. Είναι η γυναίκα και ευγενικά ρωτάει «για ποιο λόγο δεν μου δίνεται να φάω», ούτε τον βρίζει, ούτε τον απειλεί,  ούτε του λέει κάτι. Και της λέει είσαι άνδρας με βυζιά»; Αυτό της είπε; Είναι δυνατόν; Και στη συνέχεια πάει και της κάνει επίθεση λέγοντας πως τα οικονομάει» αναφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος.

«Έχω πάθει σοκ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εν έτη 2022 υπάρχουν άνθρωποι που κηρύσσουν τον λόγο του Θεού, το αγαπάτε αλλήλους και δεν δίνουν φαγητό σε μια γυναίκα, έναν άνθρωπο που έχει κάνει αλλαγή φύλου, σε μια τρανς… Τι είναι αυτά που ακούμε; Είμαστε καλά; Σε τι κοινωνία θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας; Δηλαδή έχω πάθει σοκ».

«Αυτή είναι η εκκλησία που θέλουμε; Έχω σοκαριστεί και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ» συμπλήρωσε εν εξάλλω η Κατερίνα Καινούργιου.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου