Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για Σίσσυ Χρηστίδου: «Το σημαντικό εδώ είναι ο σεβασμός»

"Περιμένω μία ώρα και με παίρνουν τηλέφωνο και δεν βγαίνουν, γιατί συζητάνε άλλα. Τελικά πάνε διαφημιστικό διάλειμμα και ακούω που λένε μετά το διαφημιστικό διάλειμμα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου."

Για το ασυνήθιστο περιστατικό που συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, μίλησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στην Super Κατερίνα και την Μένια Κούκου.

Ενώ η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ήταν να εμφανιστεί με σύνδεση μέσω Skype στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, τελικά την είδαμε στο πλατό της Ελένης Τσολάκη. Τι λέει η παρουσιάστρια για όλο αυτό;

«Ήμουν στον ANT1, με πήραν από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου να βγω μέσω Skype και τους είπα ναι αμέ, απλά έχω κλείσει να βγω και στο Open. Οι άνθρωποι είχαν κλείσει και ταξί. Το σημαντικό εδώ είναι ο σεβασμός. Κάθομαι μία ώρα στο σπίτι μου και περιμένω με το ακουστικό, με το κομπιούτερ, δεν μπορώ να κουνηθώ και μου λένε τώρα θα βγεις, τώρα θα βγεις, τώρα θα βγεις.

 Δειτε το βιντεο εδω

Περιμένω μία ώρα και με παίρνουν τηλέφωνο και δεν βγαίνουν, γιατί συζητάνε άλλα. Τελικά πάνε διαφημιστικό διάλειμμα και ακούω που λένε μετά το διαφημιστικό διάλειμμα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Έχω υποσχεθεί σε συναδέλφους σε άλλο κανάλι. Δεν μπορώ να ακυρώσω άλλη δουλειά επειδή εκείνοι με έχουν να περιμένω μία ώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου