Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Αμάντα Γεωργιάδη: Τι απαντά για το σιθρού που φορούσε ο σύντροφός της;

Ο Erlend Iversen τράβηξε επάνω του τα βλέμματα για πολύ συγκεκριμένο λόγο...

H Αμάντα Γεωργιάδη έκλεψε τις εντυπώσεις στον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2022, καθώς είχε συνολικά μια άψογη εμφάνιση και ερμηνεία επί σκηνής.

Ωστόσο, υπήρξε άλλο ένα πρόσωπο πολύ κοντά της, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο και αυτό έγινε για πολύ συγκεκριμένο λόγο…

Να πούμε πως η 25χρονη Αμάντα Γεωργιάδη διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη με τον νεαρό Erlend Iversen Nakken. Ο Erlend σπουδάζει Ψυχιατρική σε Πανεπιστήμιο της Νορβηγίας και οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο.

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των χωρών που πέρασαν στον τελικό της Eurovision 2022, η Αμάντα είχε τον σύντροφό της δίπλα της. «Είναι πολύ ωραία που είναι εδώ, γιατί είμαι μόνη μου στη σκηνή και όταν τελειώνω είναι ωραία να έχω δίπλα μου κάποιον που με αγαπάει», τόνισε η ίδια στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Δειτε το βιντεο εδω 

Όταν όμως η Κατερίνα Καινούργιου παρατήρησε: «Μου άρεσε πολύ αυτό που φορούσε», εννοώντας το σιθρού μπλουζάκι του Erlend, η Αμάντα Γεωργιάδη έδωσε απάντηση – έκπληξη: «Ναι, εγώ του το βρήκα»!

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου