Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Άννα Παντζέλη: Κόλαφος για τον Κώστα Κωστόπουλο – «Είχε πετάξει καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου»

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σεξιστική συμπεριφορά του και την απαράδεκτη κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στους ηθοποιούς», λέει η Άννα Παντζέλη.

Στο Πρωινό μίλησε σήμερα η Άννα Παντζέλη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για τον Κώστα Κωστόπουλο, κάνοντας λόγο για σεξιστική και κακοποιητική συμπεριφορά. Αποκάλυψε επίσης πως ο σκηνοθέτης είχε πετάξει μια καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου.

«Είχα συνεργαστεί μαζί του πριν πολλά χρόνια. Υπήρχε μια ένταση, είχε μια σεξιστική συμπεριφορά, την οποία δεν ανεχόταν κανένας μας, πέρα από κάποιες νέες ηθοποιούς που ήταν πολύ τρομαγμένες, η αλήθεια είναι,  ένα-δυο κορίτσια. Και είχε πάρα πολλά νεύρα γενικά.

Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πώς μπορούνε κάποιοι άνθρωποι και μάλιστα γυναίκες, συναδέλφισσές μου, να βγαίνουν και να κόβουν το χέρι τους και να λένε ότι είναι οικογενειάρχης και έχει παιδιά. Είχε μια σεξιστική συμπεριφορά και μια κακοποιητική», είπε αρχικά η Άννα Παντζέλη.

Δείτε όσα είπε η Άννα Παντζέλη στο 2:00

 Δειτε το βιντεο εδω

Η Άννα Παντζέλη είπε επίσης: «Και μάλιστα είχαμε και το αποκορύφωμα που είχε πετάξει μια καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου. Ήμουν μπροστά, αυτά που λέω τα λέω με γνώση. Η Ελένη Γερασιμίδου να τρέμει και όλο το συνεργείο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σεξιστική συμπεριφορά του και την απαράδεκτη κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στους ηθοποιούς».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου