Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Άννα Βερούλη & Νίκος Μιχαλόπουλος μιλούν για την όμορφη σχέση τους που μετρά 30 χρόνια!

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντηση την Άννα Βερούλη και το Νίκο Μιχαλόπουλο, οι οποίοι μίλησαν για την όμορφη σχέση τους.

«Όταν έχεις ένα σωστό άνθρωπο, γίνεσαι και εσύ καλύτερος, είμαι πολύ τυχερή.

Έχω έναν άνθρωπο που με βοηθάει, με σέβεται, με αγαπάει», είπε η πρώην πρωταθλήτρια του ακοντισμού, με το Νίκο Μιχαλόπουλο να προσθέτει ότι «Ταιριάζουν οι αξίες μας. Διαφωνούμε σε πράγματα επιλογών, αλλά αυτό είναι και υγιές. Η Άννα όταν τη γνώρισα ήταν για εμένα μια αθλήτρια που θαύμαζα, ένα “φως” που με τραβούσε να κάνω κάποια πράγματα. Όταν η σχέση μας πέρασε στο να γίνει σχέση ζωής, πρόσεχα κάποια πράγματα περισσότερο, γιατί ήθελα η σύντροφός μου να είναι περήφανη για εμένα. Είμαστε 30 χρόνια μαζί ως ζευγάρι».

«Όταν ξεκινάει να μιλάει ο Νίκος κάθομαι και τον κοιτάζω, είναι σαν ένα μάθημα για εμένα», απάντησε η Άννα Βερούλη.

«Ως αθλήτρια δε θεωρούσα ότι έκανα κάτι σημαντικό. Η ουσία είναι ότι εσύ πρέπει να δίνεις λάμψη στο μετάλλιο», σημείωσε ακόμη η Άννα Βερούλη, η οποία αναφέρθηκε και στο bullying που είχε δεχτεί στο ξεκίνημά της, ακόμη και από τα παιδικά της χρόνια.

«Έχω δεχθεί πολύ bullying από μικρή. Στις τελετές έναρξης δε μου έδιναν τη σημαία γιατί δεν είχα παράστημα. Μου είχε πει η γυμνάστριά μας στο σχολείο “δε θα γίνεις ποτέ αθλήτρια” και ήταν μιας μορφής συναισθηματικό bullying. Το ίδιο στάδιο στο οποίο μου είπαν ότι δεν κάνω για αθλήτρια, το ονόμασαν τελικά “Βερούλειο”», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο βραβευμένος συγγραφέας και πρωταθλητής του ακοντισμού, αναφέρθηκε στο ζήτημα του παιδιού, τονίζοντας ότι «Δεν είναι τόσο αναγκαίο να κάνεις βιολογικό παιδί, έχουν τόσα παιδιά ανάγκη», με την Άννα Βερούλη να προσθέτει ότι «Δεν ήταν ποτέ στη σκέψη μας η υιοθεσία».

«Πρέπει να θεωρείς ότι έχεις τελειώσει με κάποια πράγματα με τον εαυτό σου, για να τα δώσεις σε ένα παιδί, πόσο δε όταν δεν το έχεις γεννήσει», τόνισε ο Νίκος Μιχαλόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε και ότι το πρώτο του βιβλίο στηρίχτηκε πάνω στην Άννα Βερούλη.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου