Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Χρήστος Μενιδιάτης: «Περίμενα ότι θα ακουστούν πράγματα για το χώρο του τραγουδιού»

«Δεν νομίζω ότι το έχω με την παρουσίαση. Οι συνάδελφοί μου που το κάνουν έχουν το ταλέντο», λέει ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε ο Χρήστος Μενιδιάτης. Ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε και την απορία του γιατί το metoo δεν επεκτάθηκε και στο χώρο του τραγουδιού.

«Είμαστε με τον Σταμάτη Γονίδη και την Κατερίνα Στικούδη στο Frangelico, ένα σχήμα που τα έχει όλα.

Δεν μου έλειψε η επαφή με τον κόσμο γιατί την είχα ακόμα και όταν δεν δούλευα. Δεν νομίζω ότι καβάλησα ποτέ το καλάμι. Οι “σφαλιάρες” έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις και γι’ αυτό πρέπει να είσαι συνετός.

Δεν νομίζω ότι το έχω με την παρουσίαση. Οι συνάδελφοί μου που το κάνουν έχουν το ταλέντο. Έχω γλιστρήσει κι έχω πέσει από την πίστα, έχω σκάσει με το κεφάλι πάνω σε οθόνες», είπε αρχικά ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είπε στη συνέχεια: «Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί το metoo δεν έχει ξεκινήσει και στο χώρο του τραγουδιού. Περίμενα να ακουστούν κάποια πράγματα.

 Δειτε το βιντεο εδω

Μου κάνει εντύπωση που μέχρι σήμερα δεν έχει ακουστεί κάτι. Ξέρω για απαξιωτικές συμπεριφορές στο χώρο του τραγουδιού που δεν ήρθαν ποτέ στην επιφάνεια. Επιχειρηματίας έχει μιλήσει άσχημα σε συνάδελφό μου, όπως και μαέστρος προγράμματος».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου