Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Έλενα Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδης: Αθώοι και οι δυο με απόφαση δικαστηρίου

Όσα είπε η Έλενα Παπαρίζου στις κάμερες!

Συγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου ζήτησε ο Τόνυ Μαυρίδης, το πρωινό της Τετάρτης στην Ευελπίδων, οπότε κρίθηκαν και οι δυο αθώοι με απόφαση δικαστηρίου.

«Όλα πήγαν πολύ καλά. 

Όπως έπρεπε. Θα σας ενημερώσει μετά και ο δικηγόρος μου.

Όλα καλά. Νομίζω ότι και οι δυο, τόσο εγώ όσο και ο Τόνυ, νιώθουμε πολύ πιο ήρεμοι και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Γεια σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά» τόνισε η Έλενα Παπαρίζου αποχωρώντας από το κτίριο 12 της Ευελπίδων.

«Κατά της κυρίας Ελένης Παπαρίζου υπό την αποκλειστική ιδιότητα της ως διαχειρίστρια στην εταιρία, υπέβαλα την υπό στοιχεία μήνυση μου στην οποία ισχυρίστηκα ότι δεν μου έχουν αποδοθεί από την εταιρία τα αντιστοιχούντα σε ποσά συμμετοχής μου κέρδη από τις χρήσεις των ετών 2005 μέχρι 2011. Σε κάθε περίπτωση δηλώνω και σήμερα ότι η κυρία Ελένη Παπαρίζου ουδέποτε ενθυλάκωσε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό από τα κέρδη της εταιρίας και επομένως ουδέποτε διέπραξε σε βάρος μου το αδίκημα της υπεξαίρεσης ή οποιαδήποτε άλλη παράνομη πράξη» τονίζει ο Τόνυ Μαυρίδης στην γραπτή του δήλωση. «Ποτέ δεν συνέτρεξε στο πρόσωπο μου πρόθεση για την ποινική της δίωξη και προσβολή της τιμής και της υπόληψης της καθώς και για τη δημοσιότητα που η μήνυση αυτή έλαβε. Η συμπεριφορά μου εντάσσεστε στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δικαστικής διαφοράς η οποία, όπως και όλες οι λοιπές εκατέρωθεν αστικές διαφορές μεταξύ μας, εξακολουθεί να υφίσταται. Σε κάθε περίπτωση ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία της που άθελα μου προκλήθηκε και από αυτή την αιτία».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου