Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Ελένη Καρακάση: «Έχω κάνει στον εαυτό μου ότι κακό υπάρχει, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου»

«Ήμουν στα όρια της νευρικής ανορεξίας, σταμάτησα να τρώω. Έτρωγα μία ντομάτα και ένα αγγούρι», λέει η Ελένη Καρακάση.

Η Ελένη Καρακάση έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για τις Άγριες Μέλισσες, τη Ζέτα Δούκα, αλλά και τη μάχη της με τα κιλά.

«Είναι η τρίτη χρονιά στις Άγριες Μέλισσες και φέτος τελειώνει αυτό το όμορφο ταξίδι. Ήθελα πάρα πολύ να είμαι στις Άγριες Μέλισσες και γι αυτό δέχτηκα να αμείβομαι με λίγα χρήματα. Τη δεύτερη και την τρίτη χρονιά πήρα καλύτερα χρήματα. Μου ζητούσαν στο δρόμο να τους δώσω μαντζούνια, λόγω του ρόλου μου», είπε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Η Ελένη Καρακάση είπε στη συνέχεια: «Δεν είπα ποτέ πως θέλω να τα παρατήσω. Δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά. Όταν δεν είχα το θέατρο, είχα το τραγούδι και μετά ήρθε και η τηλεόραση. Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε στη δουλειά. Ήταν σε ένα συγκρότημα και πήγα για να με ακούσουν. Πρώτα γίναμε φίλοι και μετά ήρθε το αίσθημα. Είμαστε μαζί 20 χρόνια».

Για τη Ζέτα Δούκα, η Ελένη Καρακάση είπε: «Η συνέντευξη της Ζέτας Δούκα ήταν γροθιά στο στομάχι, ήταν μία συγκλονιστική στιγμή, το λέω και ανατριχιάζω. Ξέρω την Ζέτα, τι καλό παιδί και ντόμπρα είναι, ήξερα και τα περιστατικά όταν συνέβαιναν με τον σκηνοθέτη. Ήταν ακριβώς αυτό το συναίσθημα, αυτό που λες… το λέει».

Η Ελένη Καρακάση μίλησε, επίσης, και για την εμπειρία της με τις διατροφικές διαταραχές: «Ήμουν στα όρια της νευρικής ανορεξίας, σταμάτησα να τρώω. Έτρωγα μία ντομάτα και ένα αγγούρι, με έβλεπα στον καθρέφτη και με έβλεπα 100 κιλά.

Έχω κάνει ότι κακό υπάρχει, με έσωσε ότι δεν μπορώ να προκαλέσω εμετό. Έπεσαν όλες μου οι βιταμίνες, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου. Κουνήθηκε το μυαλό μου και ισορρόπησα. Τώρα είμαι στην κλιμακτήριο και προσέχω».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου