Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Eurovision 2022: Ο Mahmood κόβει τα φτερά των Ιταλών: Αδύνατο να κερδίσουμε δεύτερη συνεχόμενη φορά

Eurovision 2022: Μάλλον απαισιόδοξος για την έκβαση του κομματιού Brividi

Eurovision 2022: Μάλλον απαισιόδοξος για την έκβαση του κομματιού Brividi στον διαγωνισμό τραγουδιού εμφανίστηκε ο ένας εκ των ερμηνευτών του Mahmood ο οποίος φέτος εκπροσωπεί την Ιταλία μαζί με τον Blanco.

Ο Mahmood, σε συνέντευξη που έδωσε στην Corriere della Sera ούτε λίγο ούτε πολύ απέκλεισε την πιθανότητα η Ιταλία να επαναλάβει τη μεγάλη περυσινή νίκη των Maneskin οι οποίοι και οδήγησαν τον διαγωνισμό στο Τορίνο.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος πριν από δύο χρόνια είχε εμφανιστεί ξανά στη σκηνή του διαγωνισμού με το τραγούδι Soldi παρομοίασε τη φετινή παρουσία της Ιταλίας με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας, που μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου το 2020 το οποίο διεξήχθη το 2021 διεξήχθη, φέτος αποκλείστηκε από το μουντιάλ, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο της Βόρειας Μακεδονίας στα μπαράζ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το τραγούδι της Ιταλίας:

Στην ίδια συνέντευξη, ο Mahmood έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή του στη φετινή εκπροσώπηση της Ουκρανίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν μπορούσε να βοηθήσει με κάποιο τρόπο, θα έκανα την Ουκρανία να κερδίσει, είκοσι Eurovision δεν θα άξιζαν ποτέ αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα» είπε μεταξύ άλλων ο ερμηνευτής του Ιταλικού τραγουδιού.

Επίσης, σε ό,τι αφορά έναν ιδιαίτερα... προκλητικό στίχο του τραγουδιού Brividi, εκεί που λέει: "Ma scusa se poi mando tutto a puttane" (Συγχώρεσέ με αν δώσω τα πάντα σε ιερόδουλες) ο Mahmood είπε για την απαίτηση κάποιων να αλλάξει καθώς παραβαίνει τους κανονισμούς της EBU: «Δεν υπήρξε κανένα αίτημα. Άλλωστε, είναι το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο και αν έλεγε κανείς ιερόδουλη θα ακουγόταν πολύ χειρότερο».

 πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου