Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Φωκάς Ευαγγελινός: «Με την Αμάντα Γεωργιάδη στην Eurovision 2022 είναι δύσκολα τα πράγματα»

"Στο Die Together με συγκινούν απίστευτα οι απόλυτες παύσεις" ομολόγησε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε, το πρωί της Τρίτης, ο Φωκάς Ευαγγελινός στον Alpha.

Λίγο πριν την εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη στη σκηνή της Eurovision 2022, ο δημοφιλής χορογράφος αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του επιστροφή και τη συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη καθώς και την φετινή ελληνική συμμετοχή στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φωκάς Ευαγγελινός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα αποκλείσει την τηλεόραση. Έκανα αυτό που έκανα με την Ρούλα που περάσαμε πολύ όμορφα, θέατρο, μεγάλα events και πολλά πολλά ακόμα. Κάποια στιγμή έκλεισε αυτός ο κύκλος της τηλεόρασης. Έβλεπα τον Νίκο Κοκλώνη στην τηλεόραση και μου άρεσε αυτό που έβλεπα, έβλεπα μια χαρά και μου έφερνε μια θύμηση όμορφη από αυτά που έχω κάνει. Όταν με κάλεσε, λοιπόν, χάρηκα πάρα πολύ κι ας μην τον ήξερα μέχρι τότε. Δεν είχαμε πει ούτε γεια και πήγα να συζητήσω μαζί του. Ο τρόπος όμως που με αντιμετώπισε, λέγοντας μου καλησπέρα, δίχως να μου πει τίποτα άλλο, θέλησα να συνεργαστούμε».

«Φέτος με την Αμάντα Γεωργιάδη στην Eurovision 2022 είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί από την πρώτη στιγμή που άκουσα το τραγούδι, με συγκινούν απίστευτα οι απόλυτες παύσεις που έχει».
 
 Δειτε το βιντεο εδω

«Το λάτρεψα το τραγούδι. Και λέω πως είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί πρέπει την παύση να την κάνεις οργανική, να την κάνεις κάτι να σημαίνει. Μου έρχεται η φλασιά και λέω πως θα πω όλη την ιστορία με την Αμάντα μέσα από τα μάτια της. Τα πάντα θα τα βλέπουμε μέσα από το βλέμμα της» συμπλήρωσε ο Φωκάς Ευαγγελινός μιλώντας στον Θέμη Μάλλη και το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου