Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Φωτεινή Πιπιλή: «Για τρία χρόνια δεν έμπαινα στο μετρό, θα χίμαγε ο κόσμος πάνω μου»

«Έχω φάει το βρίσιμο της αρκούδας την περίοδο των αγανακτισμένων, πέφτανε κάτι αυγά, πέτρες στο αυτοκίνητο», λέει η Φωτεινή Πιπιλή.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία μίλησε για τις θρυλικές εκπομπές της, το λόγο που φοβόταν να μπει στο μετρό ως βουλευτής, αλλά και τη συνάντησή της με τη Τζάκι Κέννεντυ και το γιο της.

«Ήμουν η πρώτη γυναίκα ρεπόρτερ στην ελληνική τηλεόραση, σε ιδιωτική παραγωγή του Νίκου Μαστοράκη, ανάμεσα σε 35-40 άνδρες. Στην τηλεόραση τότε μας έπιαναν τα χέρια. Ένας άνδρας στην Ερμού μας έπιασε και μας ρώτησε αν είμαστε ζωντανοί όσοι βγαίνουμε στην τηλεόραση. Δε θέλω και δε δίνω το έναυσμα να ασχοληθούν με την προσωπική μου ζωή. Κανείς δεν κουτσομπολεύει αν δεν του δώσεις εσύ την πρώτη τροφή», είπε αρχικά η Φωτεινή Πιπιλή.

Η Φωτεινή Πιπιλή είπε στη συνέχεια: «Υπήρξαν άνθρωποι που προσπάθησαν να εμποδίσουν την επιτυχία μου. Σε όλα τα επαγγέλματα φθονούν και σε “καρφώνουν”. Από όλους αυτούς που μου έκαναν κακό, εγώ επέζησα και όλοι αυτοί εξαφανίστηκαν. Η πολιτική με στρεσάρισε, από το 2011 έως το 2014 δεν είχα μπει στο μετρό, θα χιμούσε ο κόσμος επάνω μου. Υπήρχαν μεγάλα προβλήματα. Έχω φάει το βρίσιμο της αρκούδας την περίοδο των αγανακτισμένων, πέφτανε κάτι αυγά, πέτρες στο αυτοκίνητο».

Η Φωτεινή Πιπιλή ανέφερε επίσης: «Αισθάνθηκα μια ενόχληση, πήγα αμέσως στον Ευαγγελισμό, διαπίστωσαν πρόβλημα στην καρωτίδα μου και έκανα χειρουργείο, μετά από δύο ημέρες ήταν όλα καλά. Πολλές φορές βάζω νερό στο κρασί μου, δεν μπορείς να τσακώνεσαι συνέχεια. Αν τσακωθώ βέβαια το κάνω πολύ ωραία, επιθετικά, δυνατά και to the point.

Αν θέλω να κρίνω κάποιον το λέω κατάμουτρα και δημόσια, αν δε συμπαθήσω κάποιον δε λέω ούτε καλημέρα. Έφυγα από την τηλεόραση γιατί ήθελαν πολύ τραλαλά, εγώ δεν ήμουν ούτε της νοοτροπίας αυτής, ούτε της ηλικίας τότε, και σταδιακά μπήκα στην πολιτική. Συνεχίζω και γράφω, βέβαια, κανονικά».

Τέλος, η Φωτεινή Πιπιλή μίλησε και για τη συνάντηση που είχε με τη Τζάκι Κέννεντυ και το γιο της: «Η καλύτερή μου φίλη ήταν παντρεμένη με διπλωμάτη. Ήμουν στο Νέο Δελχί και έκατσα δίπλα στην Τζάκι Κέννεντυ και τον κούκλο γιο της και είχαμε πιάσει την κουβέντα. Δύο μέρες πριν τον είχα πετύχει να κάνει τζόκινγκ. Τους έβγαλα και αποκλειστικές φωτογραφίες».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου