Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αυτό θέλουμε σαν παρουσίαση» βροντοφώναξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Διθυραμβικά σχόλια έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Γιώργο Καπουτζίδη!

«Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη» είχε πει ο Γιώργος Καπουτζίδης στη ζωντανή μετάδοση του τελικού της Eurovision 2022 προκαλώντας την έκπληξη του τηλεοπτικού κοινού.

Μέσα από τον αέρα του Alpha, το πρωί της Δευτέρας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να σχολιάσει την συγκεκριμένη δήλωση καθώς και την ευρύτερη παρουσίαση στην ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα,ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε μια προσωπικότητα που, ενώ μπαίνει στο κανάλι της ΕΡΤ, μπορεί και λάμπει με το εύστοχο χιούμορ του, το τραγουδιστικό του και όλα του. Συν το κοινωνικό του σχόλιο. Λέει την άποψη του. Δηλαδή αυτά τα παιδιά που λέει στο συγκρότημα «έχουν πάει μια πενταήμερη με το σχολείο και μια πενταήμερη εδώ», δεν βλέπεις ένα κομμάτι χωρίς εκτόπισμα».

«Αυτό θέλουμε σαν παρουσίαση. Δεν θέλουμε ράγες τρένου και ένα ηχογραφημένο κείμενο. Λοιπόν, το ζευγάρι παίρνει άριστα 10 σε όλα τα επίπεδα. Και σαν στάση και σαν παρουσίαση».

«Εγώ από την Eurovision χάρηκα τον Γιώργο και την Μαρία. Αυτούς χάρηκα παραπάνω από όλα» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου