Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Νίνα Βλάχου: «Δεν έδεσα τα μαλλιά μου και πήρα πέναλτι, για μια εβδομάδα δεν είπα ειδήσεις»

«Η Μαρίκα Μητσοτάκη ήταν φιλική, μπορούσες να την πάρεις τηλέφωνο και να σου πει τι να μαγειρέψεις», λέει η Νίνα Βλάχου.

Flashback στη ζωή και την καριέρα της έκανε η Νίνα Βλάχου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, όπου αποκάλυψε και μερικά άγνωστα περιστατικά.

«Με είδε στον δρόμο ο Χρήστος Οικονόμου και μου ζήτησε να πάω στη σχολή του.

Ο αδελφός μου είχε εταιρεία διαφημιστική και έκανε εκεί κάποια σποτάκια για την τηλεόραση. Στις Διπλοπενιές περάσαμε πολύ ωραία, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μας αγαπούσαν, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη γίναμε φίλες.

Όταν είχαμε το “Νίνα με σοφία” στο Alter η Αλίκη ήρθε να δει την εκπομπή για να μας πει την γνώμη της. Στο πρώτο δελτίο ειδήσεων στην ΥΕΝΕΔ, έκανα σταυρουδάκι με τα χέρια μου, έτρεμε η φωνή και προσπαθούσα να την κάνω πιο βάρια για να μοιάζει στην Λιάνα Κανέλλη. Είχα σπάσει το χέρι μου και επειδή δεν έδεσα τα μαλλιά μου, πήρα πέναλτι και για μία εβδομάδα δεν είπα ειδήσεις», είπε αρχικά η Νίνα Βλάχου.

Η Νίνα Βλάχου είπε στη συνέχεια: «Όταν γνώρισα τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μου είπε ότι έχουμε ένα κοινό, μας αδικεί και τους δύο ο φακός. Το 1977 ήταν ασπρόμαυρη η τηλεόραση και δεν του άρεσε η εμφάνισή του. Μου ζήτησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής να μιλήσω στην Ρηγίλλης και δεν με άφησε ο διευθυντής μου.

Πέτυχα την Δήμητρα Λιάνη με τον Ανδρέα Παπανδρέου στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση και ζήτησα να τους φωτογραφίσω. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ρώτησε την Δήμητρα αν δέχεται να τους φωτογραφίσω. Για την φωτογραφία που τράβηξα τον Ανδρέα Παπανδρέου και την Δήμητρα πήρα ένα μεγάλο μπόνους, ίσως και 13 μισθούς».

Κλείνοντας, η Νίνα Βλάχου μίλησε για τη Μαρίκα Μητσοτάκη: «Η Μαρίκα Μητσοτάκη ήταν φιλική, μπορούσες να την πάρεις τηλέφωνο και να σου πει τι να μαγειρέψεις».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου