Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Η Χριστίνα Τσάφου θυμάται για το «Καφέ της Χαράς»

"Ήμασταν μπροστά, μπροστά στη σκηνή, ώσπου είχαν έρθει κάτι μικρά παιδάκια και την ώρα της παράστασης, μου ψιθύριζαν «Γεια σας κυρία Χάιδω, είστε η κυρία Χάιδω, το ξέρουμε». 

Ήταν πολύ αστείο, δεν με ενόχλησε καθόλου" ανέφερε η Χριστίνα Τσάφου.

Είναι μία γλυκιά ηθοποιός που μας έχει χαρίσει υπέροχες θεατρικές και τηλεοπτικές στιγμές. Η Χριστίνα Τσάφου πορεύεται με ήθος και αξιοπρέπεια μέσα στον χώρο, έχει κάνει δυνατές φιλίες και είναι τρομερά γενναιόδωρος άνθρωπος. Η επιτυχία δεν την έχει αλλάξει, αλλά ίσα ίσα που της δίνει χαρά και ζωή, όπως και ο χρόνος που περνάει με το εγγονάκι της. Η ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή της στο ΕΓΩ και στον Θάνο Ξάνθο για το πως νιώθει που ο κόσμος τη θυμάται ως Χάιδω από το Καφέ της Χαράς.

Πώς αισθάνεστε που έχετε αποτυπωθεί στη συνείδηση του κόσμου, ως η «Χάιδω» από το «Καφέ της Χαράς»;

Με ευχαριστεί πολύ. Ήταν ο πρώτος μου ολοκληρωμένος τηλεοπτικός ρόλος και με ικανοποιεί ότι με φωνάζουν «Χάιδω». Μου δείχνει πολλή αγάπη ο κόσμος. Θυμάμαι ένα περιστατικό πολύ αστείο. Παίζαμε τον «Βιολιστή στη στέγη» με τον Βαλτινό και είχα μία σκηνή με τη Ρένια Λουιζίδου. Ήμασταν μπροστά, μπροστά στη σκηνή, ώσπου είχαν έρθει κάτι μικρά παιδάκια και την ώρα της παράστασης, μου ψιθύριζαν «Γεια σας κυρία Χάιδω, είστε η κυρία Χάιδω, το ξέρουμε». Ήταν πολύ αστείο, δεν με ενόχλησε καθόλου. Αυτή η σειρά αγαπήθηκε πολύ, συγκινηθήκαμε και στο ριμέικ που ξαναβρεθήκαμε. Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου αυτή η σειρά γιατί ο Χάρης Ρώμας, ακόμη και σε προσωπικές μου δυσκολίες στάθηκε δίπλα μου, σαν άνθρωπος. Πολύ γενναιόδωρος!

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου