Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Η Ελπίδα για την απώλεια του συζύγου της: «Από τότε που άλλαξα περιβάλλον συνήλθα ψυχολογικά»

«Όταν ήμουν στην Eurovision έκλαιγα συνέχεια. Όταν ήρθα στην Ελλάδα είδα την αποδοχή», είπε η Ελπίδα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε η Ελπίδα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της, τα παιδιά της που της άλλαξαν την ζωή, την απώλεια που βίωσε και την εμπειρία της στην Eurovision.

«Όταν βλέπω φωτογραφίες από το παρελθόν σκέφτομαι ότι ήμουν πολύ χαζή που δεν έβλεπα τι άξιζα, θα το είχα χαρεί πιο νωρίς. Έλεγα “τι βρίσκει ο κόσμος και υπάρχει τέτοιος θαυμασμός;”. Δεν μου άρεσε καθόλου η δουλειά το βράδυ, μόνο η επαφή με τον κόσμο. Η βραδινή δουλειά δεν μου πήγαινε, ήμουν πρωινός τύπος. Δεν ένιωσα τίποτα που να με ενοχλεί και να πω δεν θέλω να πάω στη δουλειά, απλά νύσταζα», είπε αρχικά η Ελπίδα.

Η Ελπίδα είπε στη συνέχεια: «Τα παιδιά μού άλλαξαν τη ζωή. Σταμάτησα να δουλεύω βράδυ όταν τα απέκτησα. Έκανα τη δισκογραφία μου, την τηλεόρασή μου, ότι χρειαζόταν. Είχα ανθρώπους να με βοηθήσουν, όμως ήθελα να μη χάσω στιγμή από τα παιδιά μου».

Όπως δήλωσε η Ελπίδα, με τον σύζυγό της είχε την ελευθερία της, ωστόσο δεν γινόταν να μείνει στο σπίτι μετά τον χαμό του: «Τον άκουγα να περπατάει, έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον. Όταν έρχονται οι στιγμές, μου έρχεται η εικόνα αυτή που έζησα στο σπίτι… Πράγματι, από τότε που άλλαξα περιβάλλον είμαι πολύ καλύτερα. Συνήλθα ψυχολογικά».

Κατά τη διάρκεια μίας μετακόμισης, καθώς έβγαζε κούτες βρήκε μία κοτσίδα. Ήταν από τα μαλλιά της, την είχε κρατήσει η μητέρα της. Ακόμη, η Ελπίδα αναφέρθηκε και στην εμπειρία της Eurovision: «Όταν ήμουν στην Eurovision έκλαιγα συνέχεια. Όταν ήρθα στην Ελλάδα είδα την αποδοχή».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου