Στην κουζίνα του «MEGA Καλημέρα», η Νεκταρία Κοκκινάκη, φτιάχνει μία παραδοσιάκη και εύκολη συνταγή.
Υλικά
Για τη ζύμη
- 250 ml. νερό
- 50ml. ελαιόλαδο
- 20 ml. ρακί ή τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο
- 10 ml. χυμό λεμονιού
- 1 πρέζα αλάτι
- 480-500 γρ. σκληρό αλεύρι
Για την γέμιση
- 5 μεγάλα κολοκύθια
- 4 πατάτες
- 100 γρ. αλευρι
- 300 γρ. ξινομυζήθρα ή πηχτόγαλο Χανίων
- 250 γρ. φρέσκο ανθότυρο
- 200 γρ. τριμμένη γραβιέρα ή κεφαλοτύρι
- 2 κουταλιές ψιλοκομμένο δυόσμο
- 400 γρ. γιαούρτι
- 4 αυγά
- 100 ml ελαιόλαδο
- Αλάτι – πιπέρι
Για το πασπάλισμα
- Σουσάμι
- Ακολουθήστε τις οδηγίες της chef και καλή σας απόλαυση!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου