Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Ιωάννα Μαλέσκου: «Σηκώνομαι, νιώθω ένα κρακ και δεν σηκώθηκα ξανά»

Επικό σκηνικό για την Ιωάννα Μαλέσκου σε γάμο!

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου, αστείας στιγμής που βίωσε καλεσμένη σε έναν γάμο, το μεσημέρι της Τρίτης στον αέρα της εκπομπής Love It στον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι καλεσμένη σε γάμο, πριν έρθω από την Κρήτη στην Αθήνα, μια πολύ ωραία δεξίωση κλπ.

Είναι όμως αυτό που συχαίνομαι εγώ στους γάμους, οι ροτόντες, που πρέπει να σηκώνεσαι για να χαιρετήσεις. Τέλοσπαντων πηγαίνω, φορούσα μια ολόσωμη φόρμα σε σκούρο μπλε ωραίο, ε… Σηκώνομαι και νιώθω ένα κρακ! Δεν ήταν τσίτα, δεν ξέρω τι συνέβη, το κακό το μάτι πήγε εκεί».

«Παιδιά, δεν σηκώθηκα ξανά! Έπρεπε να επιστρετεύσω τη γνώση μου. Δεν είχα πάρει μαζί ζακέτα, όπως συνηθίζω να παίρνω, δεν ήξερα τους ανθρώπους που ήταν κοντά και δανείστικα ενα ζακετάκι. Το φόρεσα στη μέση, ήταν ότι πιο λάθος στιλιστικά έχει υπάρξει, τέλεια λύση».

«Από τότε τσεκάρουμε πάρα πολύ καλά τις ραφές πριν φορέσουμε οτιδήποτε» συμπλήρωσε με χαμόγελο η Ιωάννα Μαλέσκου στο ψυχαγωγικό της μαγκαζίνο στον ΣΚΑΪ.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου