Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Ως προς τι εννοεί η Βίκυ Καγιά την ολική επαναφορά στο GNTM;»

"Δεν έχω κάποια πικρία που δεν θα είμαι στον επόμενο κύκλο" εξομολογήθηκε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το πρωί της Τετάρτης.

Μέσα σε όλα, το γοητευτικό μοντέλο και κριτής του GNTM αναφέρθηκε στη δήλωση της Βίκυς Καγιά για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μόδας καθώς και την ζήλια σε προηγούμενη σχέση της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου παραδέχθηκε πως «τα συναισθήματα για το GNTM είναι λίγο μεικτά. Δεν έχω κάποια πικρία που δεν θα είμαι στον επόμενο κύκλο γιατί αυτό που έκανα μου άρεσε πολύ. Το σόου ήταν κάτι το οποίο το είδα σαν μεμονωμένο οπότε κοιτάζω μπροστά. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο αλλά συζητάω διάφορα πράγματα και υπάρχουν διάφορες ιδέες για μελλοντικά τηλεοπτικά πρότζεκτ».

«Ολική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει; Δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι, πες εγώ εντάξει που ήμουν στην τελευταία σεζόν, έχουν φύγει… Νομίζω μόνο ο Γιώργος Καραάβας έχει μείνει. Δεν ξέρω, ίσως να εννοοούσε τα παιδιά που θα είναι μόνο κορίτσια. Μάλλον αυτό θα εννοούσε».

Δειτε το βιντεο εδω 

«Έχω δεχθεί ζήλια σε σχέση μου, νομίζω σε αρκετούς ανθρώπους έχει συμβεί, και δεν το μπορώ καθόλου. Μετατρέπει τη σχέση σε τοξική από το ξεκίνημα της οπότε και δεν μπορεί να συνεχίσει. Βεβαίως και ήταν αιτία χωρισμού αν και έπαιξε ρόλο η απόσταση στη δική μου περίπτωση» συμπλήρωσε, επίσης, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου