Τρίτη 10 Μαΐου 2022

«Κατέρρευσε» η Τάνια Τρύπη για τον πατέρα της – «Συγνώμη, με συγχωρείτε για αυτό»

Ξέσπασε σε λυγμούς η Τάνια Τρύπη...

Η Τάνια Τρύπη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. Μέσα σε όλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση φέρνοντας στο νου τον πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Τάνια Τρύπη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με άγχωσε πάρα πολύ όλο αυτό που έγινε με τον κορονοϊό. Εγώ πέρασα τον κορονοϊό πρόσφατα. Στην αρχή τον αντιμετώπισα αλλά μετά μου έκανε επιπλοκή και έπαθα οξεια τραχειοβρογχιτιδα. Ζορίστηκα και ακόμα δεν έχω καθαρίσει».

«Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία και την έβλεπα να δυσκολεύει, θυμόμουν τον πατέρα μου που ήταν στην εντατική. Τον θυμόμουν που δεν μπορούσε να αναπνεύσει και αγχώθηκα πάρα πολύ. Οπότε μπήκα πολύ αγχωμένη. Συγνώμη. Με συγχωρείτε για αυτό».

«Έδειχναν στην αρχή όλο αυτό το πράγμα με τους διασωληνωμένους και, επειδή μου ήταν πρόσφατες οι εικόνες με τον μπαμπά μου, ήταν δύσκολο. Όταν ένας ασθματικός πάθει δύσπνοια, νομίζει ότι πεθαίνει και είναι δύσκολο» πρόσθεσε η Τάνια Τρύπη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου