Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Μαντώ: «Θα πήγαινα ξανά στην Eurovision και πάλι με μπαλάντα»

Στη δική της συμμετοχή στην Eurovision "γύρισε" η Μαντώ!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαντώ, την Τρίτη, στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με αφορμή το νέο της ολοκληρωμένο δίσκο.  

Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία που βίωσε η ίδια στην Eurovision ενώ έστειλε και θερμές ευχές στην φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας, Αμάντα Γεωργιάδη.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Μαντώ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το φετινό τραγούδι της Ελλάδας στην Eurovision το έχω ακούσει και μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα πάρα πολύ ποιοτικό τραγούδι, έχει μια μελαγχολία και μου αρέσει το βάθος που διαθέτει. Εύχομαι να πάει καλά και πολύ πολύ καλή τύχη στην Αμάντα Γεωργιάδη».

«Δεν έχω πρόβλημα να ξαναπάω στην Eurovision. Αν μου άρεσε το τραγούδι, γιατί όχι. Δεν θα άλλαζα τίποτα στην συμμετοχή μου γιατί θεωρώ ότι θα έπρεπε να πάω με ένα τραγούδι που δεν είναι… Eurovision. Δεν πιστεύω στη συνταγή της Eurovision.Θα ξαναπήγαινα με μια πολύ καλή μπαλάντα όπως αυτή που πήγα» συμπλήρωσε η Μαντώ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου