Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Μάρκος Σεφερλής: «Πέθανε από ανεύρυσμα και το έμαθα σε εκπομπή του Αρναούτογλου»

"Λίγο πριν μπω στο δωμάτιο, ξεψύχησε. Δεν τον πρόλαβα" είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος και μίλησε για την απώλεια του πατέρα του από ανεύρυσμα και τον τρόπο που το έμαθε.

«Μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελά Ακόμα και σε δύσκολα γεγονότα στη ζωή μου, είναι ένα φάρμακο και τρόπος άμυνας για όλα.

Ακόμα και στην κηδεία του πατέρα μου λειτουργούσα με το χιούμορ κι έκανα τους άλλους να γελάσουν. Πέθανε μόλις γεννήθηκε ο Χάρης. Είχε ανεύρυσμα και περίμενε να γεννήσει η Έλενα και να «φύγει». Το ήξερε. Στις δέκα μέρες το είδε μια φορά στο μαιευτήριο, πήγε στην Κόρινθο, κέρασε όλους τους συγγενείς για τον Χάρη και τους είπε γιατί εγώ αύριο θα φύγω. Έσπασε το ανεύρυσμα. Δεν ήταν στο κρεβάτι αλλά είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Έκανε αιμοκάθαρση» εξομολογήθηκε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Ήμουν καλεσμένος σε εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν το έμαθα. Είχε βγει το Shake it με τον Ρουβά και με έβαλαν να χορέψω με την Σοφία Βογιατζάκη. Εκεί που τελειώνει το χορευτικό μου είπαν πρέπει να πας στο νοσοκομείο. Τον είχαν φέρει στην Αθήνα από την Κόρινθο. Λίγο πριν μπω στο δωμάτιο, ξεψύχησε. Δεν τον πρόλαβα… Στην κηδεία τους έκανα όλους να γελάνε και μόλις συνειδητοποίησα ότι «έφυγε», άρχισα να κλαίω» πρόσθεσε ο Μάρκος Σεφερλής.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου