Τρίτη 3 Μαΐου 2022

MasterChef: «Λύγισε» ο Γιάννος Σδούγκας

Τι συνέβη και έβαλε τα κλάματα ο παίκτης του MasterChef;

Την πιο ευάλωτη πλευρά του έδειξε στο MasterChef o Γιάννος Σδούγκος στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο πρόγραμμα του STAR.

Αφορμή στάθηκαν τα καλά λόγια των τριών κριτών προς το πρόσωπο του που τον χαροποίησαν και του έφεραν στη μνήμη το πρόσωπο του αγαπημένου του παππού.

Έτσι, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σίγουρα θα είχα καλύτερη αντιμετώπιση του πιάτου σε κάθε στοιχείο άμα η ψυχολογία μου ήταν καλύτερη. Δεν αντιλήφθηκα πιο νωρίς… Εκείνη τη στιγμή που μαγείρευα, το μυαλό μου δεν στρόφαρε και τόσο πολύ για να μπορώ να το επεξεργαστώ. Όταν ακούω αυτά τα πολύ ωραία που μου λέει ο σεφ Ιωαννίδης, συγκινήθηκα πάρα πολύ. Για αυτό ήρθα εδώ, για να αποδείξω στον εαυτό μου άμα όντως είμαι καλός μάγειρας. Άμα όντως μπορώ να τα καταφέρω, άμα αξίζω να είμαι μάγειρας».

«Η αγάπη της μαγειρικής ήταν ο παππούς μου που ήταν πολύ απαιτητικός στο φαγητό όταν μαγείρευε η γιαγιά μου. Μαγειρεύει ακόμα η γιαγιά μου. Ήταν κάτι που προσπαθούσε να κάνει η γυναίκα για να τον ευχαριστήσει. Βλέπαμε όταν τρώγαμε πως το φαγητό μπορεί να σε ενώσει. Αυτό είναι ωραίο, με ένα απλό γεύμα μπορεί να ενώσεις πολλά πράγματα και εμένα από μικρό με είχε συγκινήσει αυτό».

«Η αγάπη που είχε ο παππούς μου για το φαγητό με έκανε να το αγαπήσω ακόμα περισσότερο. Και αυτό που κάνω τώρα είναι χάρη στον παππού μου, εκεί πάνω… Να του αποδείξω πως αν ζούσε, θα ήταν πολύ χαρούμενος» συμπλήρωσε, βουρκωμένος, ο παίκτης του MasterChef.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου