Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ήταν μεγάλο απωθημένο μου ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς»

«Με τον άντρα μου ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, είδα την οδοντοστοιχία του και ρώτησα την Έφη Σαρρή που μας γνώρισε αν είναι αληθινά», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Αναδρομή στη ζωή και την καριέρα της έκανε η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

«Στα 11 μου πήγα στα ταλέντα του Οικονομίδη, στο πιάνο ήταν ο Μίμης Πλέσσας. Με φώναξε ο Μίμης Πλέσσας να πω το τραγούδι μου και του ζήτησα να πω «Έκλαψα χθες» και εκείνος χάρηκε γιατί ήταν δικό του τραγούδι. Την ώρα που πήγα να τραγουδήσω στα ταλέντα το «έκλαψα χθες» ο προηγούμενος από μένα ήταν ψηλός και δεν είχαν κατεβάσει το μικρόφωνο, ανέβηκα σε σκαμπό.

Το 1975 στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης τραγούδησα μαζί με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ήμουν ερωτευμένη μαζί του, τον κοίταζα στα μάτια. Έκλαψα από χαρά όταν πήραμε το πρώτο βραβείο με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Ήταν μεγάλο απωθημένο μου ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, παρακολουθούσα όλες τις γυναίκες που ήταν μαζί του, ζήλευα. Περάσαμε ωραία χρόνια μαζί με τον Ρόμπερτ, άλλα υπήρξε φθορά στη σχέση μας και τέλειωσε», είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η Μπέσσυ Αργυράκη αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της αλλά και στην συμμετοχή της στην Eurovision: «Όταν ξεκίνησε η καριέρα μου στην Ιαπωνία δεν είχα συνειδητοποιήσει όλο αυτό που μου συνέβαινε. Έκανα μέσα σε 5 μέρες δίσκο στην Ιαπωνία, μου έκαναν εκεί τα γενέθλια μου και ερχόντουσαν οι παραγωγοί φορώντας μπλούζες με το όνομα μου. Στην Ιαπωνία έκαναν σίριαλ για να με συμπεριλάβουν μέσα, οι γιαπωνέζοι έλεγαν σε όλα ναι, άλλα στο τέλος δεν έκαναν αυτό που ζήταγα.

Άρεσε πάρα πολύ το «Μάθημα σολφέζ» στην Eurovision, θα μπορούσαμε να είχαμε βγει πρώτοι. Θυμάμαι ότι στο «Μάθημα σολφέζ» στην Eurovision είχαν τοποθετήσει το μικρόφωνο του Ρόμπερτ πιο μακριά από εμάς. Με τον άντρα μου ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, είδα την οδοντοστοιχία του και ρώτησα την Έφη Σαρρή που μας γνώρισε αν είναι αληθινά».

Για το «ταλέντο» της στη μαγειρική, η Μπέσσυ Αργυράκη είπε: «Δεν μαγειρεύω γιατί ο άντρας μου και ο γιος μου μαγειρεύουν εκπληκτικά. Πέτυχα μία φορά το σουφλέ και έφτιαχνα μία εβδομάδα σουφλέ. Το αγαπημένο φαγητό από τον άντρα μου είναι κρέας κοκκινιστό με μελιτζάνες στην κατσαρόλα. Όταν έφερναν οι επισκέπτες σοκολάτες στα παιδιά μου έτρεχα να πάρω τις σοκολάτες για να μην τις προλάβουν. Είχαν πει στην κόρη μου να με προσέχει για να μην πάρω κιλά, με είδε που είχα πάει να φάω ένα νεραντζάκι με σταμάτησε και την χαστούκισα».

Για το ιδιαίτερο φλερτ που έλαβε από θαυμάστρια και για τον τίτλο της «τρελογιαγιάς» επεσήμανε η Μπέσσυ Αργυράκη λέει: «Τον άντρα μου τον ζήλευα γιατί είναι γυναικολόγος, μου είχε δημιουργήσει άγχος τα πρώτα χρόνια. Πριν πολλά χρονιά άρχισε μία κοπέλα να μου γράφει στα social ωραία λόγια, νόμιζα ότι είναι θαυμάστρια, άλλα εκείνη με φλέρταρε και ήθελε να βρεθούμε. Θα γίνω η πιο τρελογιαγιά που υπάρχει θα παρατήσω τα πάντα για τα εγγόνια , θα μαγειρεύω, θα γίνω χειμερινή κολυμβήτρια και θα πηγαίνω πιο συχνά στην εκκλησία».

Τέλος, η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για την συμμετοχή της στο DWTS: «Στο DWTS ήμουν καλή μαθήτρια και πάλευα μέρα νύχτα, ο άντρας μου με είχε βρει στο σαλόνι να κάνω πρόβες και νομίζω ότι ονειροβατώ. Όταν ξεχνούσα ένα χορευτικό έβαζα τα δικά μου. Έλεγα στον παρτενέρ μου όταν δεν είχα μάθει τα χορευτικό να με αφήσει να σαρώσω την σκηνή άλλα στο τέλος τα θυμόμουν».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου