Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Νεσχάν Μουλαζίμ: «Δεν μπορεί να με ρίξει ψυχολογικά ο χαρακτηρισμός Τουρκάλα»

«Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου», λέει η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε συνέντευξη η Νεσχάν Μουλαζίμ, η οποία μίλησε για τον σύντροφό της, την πρόταση γάμου, αλλά και τον ρατσισμό που έχει βιώσει στην Ελλάδα λόγω της καταγωγής της.

«Η πρόταση γάμου έγινε στην Πάρο, αλλά όλος ο κόσμος νόμιζε ότι παντρεύτηκα επειδή φορούσα λευκά. Η πρόταση γάμου έγινε ξαφνικά. Με πήγε στον Άγιο Φωκά στην Πάρο να δούμε το ηλιοβασίλεμα, γονάτισε και μου έδωσε το δαχτυλίδι. Ο μπαμπάς μου ακόμα δεν έχει γνωρίσει τον γαμπρό.

Επειδή τα σύνορα ήταν κλειστά λόγω του κορονοϊού δεν μπορούσαμε να πάμε στην Τουρκία. Ο πολιτικός μας γάμος θα γίνει τον Ιούνιο σε κάποιο νησί και του χρόνου θα προγραμματίσουμε το πάρτι. Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Με κέρδισε η ευγένεια, το χαμόγελο και η καλοσύνη του», είπε αρχικά η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Η Νεσχάν Μουλαζίμ είπε στη συνέχεια: «Ήρθα στην Ελλάδα πριν 20 χρόνια. Έχω αντιμετωπίσει ρατσισμό στη δουλειά. Όταν άκουγα σχόλια για την καταγωγή μου, έλεγα ότι δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά.

Δεν μπορεί να με ρίξει ψυχολογικά ο χαρακτηρισμός “Τουρκάλα”. Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου. Όταν αποφάσισα να μετακομίσω στην Ελλάδα, ο πατέρας μου το πήρε βαριά. Για δύο χρόνια δεν μου μιλούσε».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου