Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Ο Σταύρος Σβήγκος για τον χωρισμό του και τη συνεπιμέλεια του παιδιού

"Το τι διαφορές μπορεί να έχω εγώ με την πρώην σύντροφό μου είναι δικό μας θέμα. Το παιδί δεν ευθύνεται σε αυτό το πράγμα", λέει ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε στο Πρωινό, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. 

Ο ηθοποιός μίλησε και για τον χωρισμό του από την σύζυγό του, Ελένη Αϊβαλή, αλλά και για τη συνεπιμέλεια που έχουν στο παιδί τους.

«Μείναμε τέσσερα χρόνια παντρεμένοι. Το θέμα είναι ότι έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Το παιδάκι μας είναι μπροστά, πάντα θα είμαστε οι γονείς του, έχουμε κοινό ενδιαφέρον το παιδί και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε γι’ αυτόν. Έχουμε συνεπιμέλεια και περνάει μισές μέρες με εμένα και μισές μέρες με την μαμά του. Μένουμε κοντά, έχουμε 10 λεπτά απόσταση», εξήγησε ο Σταύρος Σβήγκος.

«Για μένα είναι φυσιολογικό όλο αυτό. Το αφύσικο θα ήταν να μην βλέπει έναν από τους δύο ή να βλέπει δύο γονείς να είναι στα μαχαίρια. Το τι διαφορές μπορεί να έχω εγώ με την πρώην σύντροφό μου είναι δικό μας θέμα. Το παιδί δεν ευθύνεται σε αυτό το πράγμα. Δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά για τον Άγγελο. Θεωρώ ότι είμαστε το ίδιο σημαντικοί και οι δύο γονείς, η μητέρα και ο πατέρας είναι ακριβώς το ίδιο», τόνισε ο Σταύρος Σβήγκος.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου