Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Πέγκυ Ζήνα: «Ο Γιώργος Λύρας μού είπε ότι δεν το έχω, τότε φυτοζωούσα»

Όσα εξομολογήθηκε η Πέγκυ Ζήνα στο "Ανοιχτά" της Αννίτας Πάνια.

Καλεσμένη της Αννίτας Πάνια βρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής «Ανοιχτά» στο OPEN.

Μέσα σε όλα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγο της, Γιώργο Λύρα και τα πρώτα χρόνια της κοινής τους διαδρομής στη ζωή και την δουλειά.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέγκυ Ζήνα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαστε μαζί με τον Γιώργο Λύρα, έχω βγάλει τον πρώτο μου δίσκο, έχουν περάσει δύο χρόνια και δουλεύω με τον Νότη Σφακιανάκη. Είμαστε μαζί, μένουμε πάρα πολύ γρήγορα μαζί και για τρία, τέσσερα χρόνια δεν ασχολείται καθόλου μαζί μου. Εγώ φυτοζωούσα, όχι συνέχιζα να τραγουδάω. Πάντα τραγουδούσα καλά, αλλά τότε φυτοζοούσα. Δούλευα σε πολύ ωραία σχήματα και έλεγα ωραία τα δύο, τρία τραγουδάκια μου».

«Κάποια στιγμή στα τέσσερα χρόνια μού λέει, «να σου πω κάτι… Δεν το έχεις! Αυτό το να μην ασχοληθώ μαζί σου, επειδή είμαστε μαζί για να μην πουν ότι ασχολείται μαζί της ο σύντροφος της, πρέπει να τελειώσει. Είμαστε ήδη τέσσερα χρόνια μαζί, δεν πρέπει να ξανασχοληθείς με την καριέρα σου. Είσαι και….τώρα το ανίκανη δεν ακούγεται πάρα πολύ ωραίο σαν λέξη»

«Δεν έχεις τη δυνατότητα ούτε να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν ούτε και να αποταμιεύσεις αυτά που σου αξίζουν» συμπλήρωσε η Πέγκυ Ζήνα στη βραδινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN. «Ακόμα και ο Νότης μού είχε πει

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου