Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Αριστομένης Γιαννόπουλος για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Τον Στάθη Σχίζα μαζί σας τον ανακάλυψα»

"Ούτε στον γάμο μας θυμάμαι να έχει έρθει. Πόσο μακρινοί φίλοι ήταν, τι φιλική σχέση είχαν δεν μπορώ να το ξέρω γιατί τον Στάθη Σχίζα τον έμαθα από εσάς", λέει ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Μένια Κούκου για τη σχέση που έχουν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, εδώ και περίπου ένα χρόνο.

«Κι εγώ μαζί σας τα έμαθα, να ξέρεις. Δεν ήξερα τίποτα από πριν. Ωραία, εντάξει, μπράβο. Ταιριάζουν πιστεύω», είπε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και συνέχισε:

«Είναι αυτό που είχα πει και την προηγούμενη φορά, πως ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δεν ήμασταν κολλητοί με την Αλεξάνδρα, σχέση είχαμε και τη ρώταγα απ’ έξω, απ’ έξω αν ισχύει, μου το επιβεβαίωνε χωρίς κάτι στάνταρ».

«Εγώ τον Στάθη δεν τον ήξερα να σου πω την αλήθεια. Μαζί με εσάς το ανακάλυψα. Ούτε στον γάμο μας θυμάμαι να έχει έρθει. Πόσο μακρινοί φίλοι ήταν, τι φιλική σχέση είχαν δεν μπορώ να το ξέρω γιατί τον Στάθη Σχίζα τον έμαθα από εσάς.

Χωρίσαμε ειρηνικά με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργήσει κάποιες φήμες του πόσο αληθινός ή όχι ήταν ο γάμος μας. Αυτό νομίζω πρέπει να είναι το σύνηθες. Δύο άνθρωποι πρέπει να κρατάνε κι ένα επίπεδο μετά. Κι εγώ είμαι αλλού και μπράβο και στην Αλεξάνδρα που είναι αλλού, της εύχομαι τα καλύτερα. Δεν έχεις γνωρίσει το «αλλού» μου.

Δειτε το βιντεο εδω 

Αν παντρευτεί τους επόμενους 6 μήνες δεν θα πάω στον γάμο της, είναι πολύ νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο.

Αν παντρευτεί σε κάνα δυο χρόνια μπορεί και να πάω, δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή ποτέ» είπε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου