Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Σeξ αντί για ενοίκιο: Ανάγκαζε άστεγη να κυκλοφορεί με το μπικίνι και την έδενε

«Έχω ένα ελεύθερο δωμάτιο για να ζήσει ένα νεαρό κορίτσι 14-28 ετών» έγραφε σε αγγελία του

Την πρακτική «δωρεάν ενοίκιο έναντι σeξ» εφάρμοζε ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους επειδή έβαλε μια γυναίκα με αυτοκτονικές τάσεις να ενδώσει σε σeξουαλικές «χάρες» για ανταλλάγματα.

Ο 53χρονος Christopher Cox πρόσφερε στη γυναίκα δωρεάν διαμονή στο σπίτι του εφόσον εκείνη συμφωνούσε να κάνει σeξ μαζί του, αλλά και να τη δένει.

Στο δικαστήριο, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, ακούστηκε ακόμη ότι την ανάγκαζε να φοράει μπικίνι στο σπίτι όποτε βρισκόταν σε αυτό και την υποχρέωνε να κοιμάται στο κρεβάτι του κάθε βράδυ.

Το άντρα εντόπισαν ερευνητές του δικτύου ITV που έψαχναν να φέρουν στο φως της αθέμιτες πρακτικές που αποκαλούνται «δωρεάν ενοίκιο έναντι σeξ».

Οι ερευνητές αυτοί βρήκαν μια αγγελία που είχε δημοσιεύσει, ψάχνοντας ένα «κορίτσι σε ανάγκη» και αποφάσισαν να ψάξουν το θέμα. «Είσαι ένα νέο κορίτσι γύρω στα 16 που έχει κολλήσει σπίτι του και θέλει να φύγει; Μήπως είσαι άστεγη και δεν βρίσκεις μια ασφαλή διέξοδο; Έχω ένα ελεύθερο δωμάτιο για να ζήσει ένα νεαρό κορίτσι 14-28 ετών», έγραφε η αγγελία.


Η αστυνομία ενημερώθηκε για την υπόθεση τον Μάρτιο του 2019. Ο Cox παραδέχθηκε δύο κατηγορίες για πρόκληση ή υποκίνηση πορνείας για κέρδος και μία κατηγορία για έλεγχο πορνείας για κέρδος σε προηγούμενες ακροάσεις στη διάρκεια της δίκης του.

Τα γεγονότα για τα οποία κατηγορείται έλαβαν χώρα μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου 2018 και οι κατηγορίες αφορούν σε τρεις διαφορετικές γυναίκες.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου