Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Σαλίνα Γαβαλά: «Ήμουν 17 χρονών όταν με παρενόχλησε σeξουαλικά άνθρωπος του μουσικού χώρου»

Σε εξομολόγηση ψυχής προχώρησε η Σαλίνα Γαβαλά στον ΣΚΑΪ.

Η Σαλίνα Γαβαλά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Love It και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού το μεσημέρι της Πέμπτης.

Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός και ερμηνεύτρια αναφέρθηκε από καρδιάς στην σeξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε ηλικία 17 ετών από άνθρωπο του μουσικού χώρου.

Πιο συγκεκριμένα, η Σαλίνα Γαβαλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν τυχερή γιατί για κάποιον λόγο έχω μια αυστηρότητα ενδεχομένως και κατάφερνα να χειριστώ καταστάσεις με έναν τρόπο. Έχω υπάρξει κατά κάποιο τρόπο… Δεν θέλω να πω θύμα γιατί δεν μου αρέσει αυτή η λέξη και δεν το κουβαλάω σαν τραύμα. Έζησα κάποιες περίεργες καταστάσεις».

«Ήμουν 17 χρονών στην Κύπρο, δεν το συνέχισα σε καταγγελία αλλά ευτυχώς αυτός ο άνθρωπος μετά από χρόνια πλήρωσε για αυτό γιατί τον κατήγγειλαν άλλες κοπέλες. Δεν ήταν του θεατρικού αλλά του μουσικού χώρου. Στην Κύπρο είναι γνωστή η ιστορία του συγκεκριμένου ανθρώπου, ο οποίος έκανε φυλακή μετά από μερικά χρόνια».

 Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν κουβαλάω τραύματα. Όσα τραύματα δηλαδή υπάρχουν τα δηλώνω και είναι η ψυχοθεραπεία μου αυτό» συμπλήρωσε η Σαλίνα Γαβαλά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου