Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μαρία Αντωνά: «Σαν να βάζεις μια ταμπελίτσα λίγο πριν παντρευτείς»

"Και πολύ είχε μείνει ψύχραιμη" τόνισε, μέσα σε όλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το τηλεοπτικό ξέσπασμα της Μαρίας Αντωνά, για το Survivor και τον Άρη Σοϊλέδη, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την τηλεοπτική της παρέα το πρωινό της Τετάρτης στο Happy Day του Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Μαρία Αντανώα είχε δίκιο σε αυτά που είπε και είχε δίκιο που εκνευρίστηκε, πολύ είχε μείνει ψύχραιμη. Χρησιμοποιούν το όνομα της σαν να πληρώνεται και εκείνη από το Survivor και όλοι γενικώς κάτι υπονοούν για τον σύντροφο της οπότε εκείνος, όταν βγει, θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους».

«Η Μαρία είναι ένα πρόσωπο γνωστό, αναγνωρίσιμο που έχει και βήμα οπότε είναι σαν κάποιος να την προκαλεί να απαντήσει όταν ακούγεται συνέχεια το όνομα της μέσα στο Survivor».

«Άλλο να πεις μια γλυκιά κουβέντα για τον σύντροφο σου και άλλο όλο αυτό το παιχνίδι σε ένα ζευγάρι που πρόκειται να παντρευτεί και να έχει δημιουργηθεί τώρα όλη αυτή η κατάσταση. Άλλο να είναι κάποιος σε αυτό τον χώρο και άλλο να είναι η ζωή και η σχέση του. Για αυτήν δηλαδή ο γάμος της και η σχέση με τον Άρη είναι κάτι που θέλει να είναι πιο προστατευμένο» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha. «Δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση. Σαν να βάζεις μια ταμπελίτσα λίγο πριν παντρευτείς που δεν είναι κολακευτική».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου