Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ράλλη: «Βρε Νικολέττα, εσύ που είσαι τόσο έξυπνο κορίτσι»

"Όταν είσαι τόσο επιλεκτικός και τόσο δύσκολος δεν πρέπει να πεις ναι σε αυτό το concept" τόνισε, μέσα σε όλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όσα είπε η Νικολέττα Ράλλη για την εκπομπή που παρουσίαζε στο OPEN σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Τρίτης, με την τηλεοπτική της παρέα στο πλατό του Happy Day στον Alpha.

«Όσον αφορά στο τηλεμάρκετινγκ είναι κάτι που το γνώριζα από πριν.

Αν με ρώταγες τώρα, δε θα το ξαναέκανα. Ίσως για λίγα προϊόντα επιλεκτικά και για πολύ λιγότερο χρόνο. Σέβομαι το τηλεμάρκιτινγκ και τον κόσμο που το έχει ανάγκη για να αγοράζει πράγματα (πιστέψτε με υπάρχουν πολλοί!), όχι όμως να μου «χαλάει» την ροή της εκπομπής και την τόση ποιοτική και μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλα τα παιδιά» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Νικολέττα Ράλλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε πως «μάλλον η Νικολέττα Ράλλη, ενώ λέει ότι δεν καίγεται να ξαναγυρίσει, ήθελε να γυρίσει. Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται πώς αποδέχτηκε ένα concept που ξέρεις ότι έχει θέματα. Δηλαδή, όσο κι αν θέλεις να κάνεις ποιοτική και καλή ροή, όταν έχεις τόσο τηλεμάρκετινγκ και τόσα εμπορικά, δεν είναι εύκολο».

«Όταν είσαι τόσο επιλεκτικός και τόσο δύσκολος δεν πρέπει να πεις ναι σε αυτό το concept. Βρε Νικολέττα εσύ που είσαι τόσο έξυπνο κορίτσι, ήξερες ότι αυτό το concept έχει θέματα από παντού» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha. «Είναι μια χορηγική εκπομπή που γίνεται για να πουληθούν προϊόντα. Το ξέρει όλη η πιάτσα αυτό. Άμα θέλεις να είσαι τόσο επιλεκτικός και να κάνεις μια δουλειά που έχει περιθώριο να πετύχει, πρέπει να διαλέξεις και το ανάλογο concept».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου