Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Σταύρος Σβήγκος: «Νιώθω πολλές φορές μητέρα και είμαι περήφανος για αυτό»

"Διαφωνώ με αυτό το "η μάνα είναι μάνα". Ναι, και γω είμαι ερωτευμένος με την μάνα μου αλλά είμαι ερωτευμένος και με τον πατέρα μου" παραδέχθηκε ο Σταύρος Σβήγκος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταύρος Σβήγκος, το πρωινό της Πέμπτης, στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για το νέο ρόλο στην παρουσίαση, τις οικονομικές δυσκολίες και την απόφαση να βαδίσει στη συνεπιμέλεια με την πρώην σύντροφο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Σβήγκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πλάκα είχε το κομμάτι της παρουσίασης, μου άρεσε και ναι μπορεί να το ξανάκανα. Δεν ξέρω, αναλόγως. Τι πρόταση θα ήταν αυτή».

Αν ένα ζευγάρι είναι ικανό να έχει την συνεπιμέλεια είναι φοβερό γιατί και οι δυο γονείς είναι εξίσου σημαντικοί. Αυτό θα το λέω και θα το ξαναλέω! Διαφωνώ με αυτό το «η μάνα είναι μάνα». Ναι, και γω είμαι ερωτευμένος με την μάνα μου αλλά είμαι ερωτευμένος και με τον πατέρα μου. Τι τρυφερότητα και τι προσοχή μου έχει δώσει. Οπότε όταν και οι δυο γονείς είναι εξίσου δοσμένοι στο παιδί, θεωρώ πως είναι σημαντικό να υπάρχει ισότητα σε όλα. Νιώθω πολλές φορές μητέρα και είμαι περήφανος για αυτό».

«Την πιο δύσκολη οικονομική μου φάση την περνάω κάθε φορά που έρχεται η εφορία στο τέλος του χρόνου. Αυτή είναι η αλήθεια» συμπλήρωσε ο Σταύρος Σβήγκος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου