Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Είμαι το καμάρι του Γυθείου»

«Πριν το House of Fame ήμουν ένα παιδί του χωριού, στην ταβέρνα και στο καϊκι», λέει ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα, τις ανησυχίες του, ενώ τονίζει πως δεν θα έβγαινε ραντεβού με θαυμάστριά του.

«Το φετινό καλοκαίρι με βρίσκεται στο Posidonio με τον Πάνο Κιάμο και τον Τόνι Σφήνο. Αυτό που ήθελα έγινε πραγματικότητα και νιώθω πολύ χαρούμενος, ζω το όνειρό μου. Πριν το House of Fame ήμουν ένα παιδί του χωριού, στην ταβέρνα και στο καϊκι. Στο Γύθειο είμαι το καμάρι της πόλης, μου λένε πως τους κάνω περήφανους», είπε αρχικά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας είπε στη συνέχεια: «Όταν είχα άγχος για τις εμφανίσεις μου εκτός Αθηνών, ο Πάνος Κιάμος μού έδωσε μια συμβουλή και πορεύομαι με αυτή. Η ιδέα για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Μη μου το χαλάς” είναι του Γιάννη Πλούταρχου. Δεν θα έβγαινα ποτέ ραντεβού με θαυμάστρια, θέλω να ξέρω γιατί αρέσω σε μια γυναίκα και φοβάμαι».

Κλείνοντας, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας πρόσθεσε: «Μέσα από τα social media βλέπω ότι βγάζω ασπροπρόσωπους όσους με στήριξαν στο House of Fame. Θέλω να βλέπουν την εξέλιξή μου και να καταλαβαίνουν ότι θέλω πραγματικά να προχωρήσω σε αυτό που κάνω».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου