Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Κόκκινοι οι υποψήφιοι αυτήν τη φορά στο Survivor.

Χαμός για ακόμα μια φορά στο Survivor κι οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Πρωταγωνιστής αυτών των εντάσεων είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος βλέπει ένα σχέδιο εξόντωσής του από το παιχνίδι.

Για αυτόν τον λόγο χθες στο συμβούλιο του νησιού και μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας, ξέσπασε με την απόφαση των συμπαικτών του να βγάλουν πρώτο στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο ίδιος είδε ότι αυτό είναι ένα σχέδιο εναντίον του καθώς ο Σπύρος θα έχει περισσότερο χρόνο να απευθυνθεί στο τηλεοπτικό κοινό για να ζητήσει την παραμονή του.

Από την άλλη, ο Τάκης ήταν σίγουρος πως θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά δεν θα είχε μπροστά του τόσο χρόνο για να στείλει το δικό του μήνυμα στους τηλεθεατές. Μάλιστα άφησε αιχμές πως ο Σπύρος έχει πληρώσει έξω κόσμο για να τον ψηφίζουν και να παραμένει στο Survivor εις βάρος άλλων καλύτερων παικτών. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, ο Τάκης απομονώθηκε και θέλησε να φτιάξει τη δική του καλύβα και να είναι χωριστά από όλους.

 Δειτε το βιντεο εδω

Απόψε πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας για την ασυλία στο Survivor κι οι κόκκινοι δέχθηκαν για ακόμα μια φορά την ήττα. Όπως ήταν επόμενο, ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Στάθης Σχίζας, τον οποίο υπέδειξε η Στέλλα Ανδρεάδου, έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου