Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Survivor: Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

"Κλείδωσαν" οι υποψήφιοι στο Survivor για αυτή την εβδομάδα!

Για μια ακόμα φορά, τη νύχτα της Δευτέρας, η κόκκινη και η μπλε ομάδα του Survivor βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό και να μάθουν ποιοι θα συναντήσουν στον… τάκο τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο μισθοφόρος και παίκτης των Μπλε μοιάζει να αποτελεί πλέον κόκκινο πανί και για τις δύο ομάδες. Στο νέο επεισόδιο του Survivor, μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν δίστασε να απειλήσει και δύο παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Συγκεκριμένα τον Απόστολο Ρουβά και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανεβάζοντας… στροφές στην παραλία του Αγίου Δομινίκου.

Στο πρώτο συμβούλιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα, μια μέρα νωρίτερα δηληαδή, η πλειοψηφία των Μπλε έδειξε με πυγμή τον μισθοφόρο ως τον πλέον ανεπιθύμητο παίκτη οπότε και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους με αποτέλεσμα αν είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στη νέα ψηφοφορία, όμως, οι Μπλε είχαν και πάλι ξεκάθαρη άποψη για το ποιος πρέπει να βγει στον τάκο και ενδεχομένως να αποχωρήσει από την ομάδα τους. Έτσι και ψηφίστηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στη συνέχεια η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία είχε κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας για την μπλε ομάδα του Survivor, κλήθηκε να δώσει ακόμη έναν συμπαίκτη της στον τάκο και αυτή ήταν η… Σοφιάνα Αβραμάκη!

 Δειτε το βιντεο εδω

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor, λοιπόν, είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Σοφιάνα Αβραμάκη.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου