Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Survivor: «Λύγισε» ο Τάκης – «Δεν έχω μιλήσει ούτε ένα λεπτό με τη χήρα μάνα μου»

Survivor: "Μη λέει ό,τι θέλει ο Άρης με την έπαρση που έχει και να μου λέει ήμουν μάγκας κι αν μπορούσα θα το ξανέκανα"

Έντονα ενοχλημένος συνεχίζει να είναι ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor για το γεγονός πως ο Άρης Σοϊλέδης είχε επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παραβιάσει σοβαρούς κανόνες παιχνιδιού και ένας από αυτούς είναι ο Άρης Σοϊλέδης, που μίλαγε με τη μνηστή του εκεί έξω, όπως λέει. Δεν το έχει κάνει μια φορά, αν το είχε κάνει μια φορά δεν θα ήξερε τις προσωπικές συνεντεύξεις τις δικές μου, της Ασημίνας, του Εμμανουήλ και να τον εκβιάζει να αλλάξει την προσωπική του συνέντευξη. Έχει κάνει σοβαρά παραπτώματα» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor.

«Εμείς όταν παίζουμε για το έπαθλο επικοινωνίας γινόμαστε ράκος κάθε φορά και σκοτωνόμαστε μέσα στις λάσπες και στις βροχές κι αυτός έχει κάθε μέρα επικοινωνία. Θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος τι εννοώ επικοινωνία. Έχει πεθάνει ο πατέρας μου, έμεινα στο παιχνίδι για τον σκοπό μου και δεν έχω μιλήσει ούτε ένα λεπτό με τη χήρα μάνα μου να δω πώς είναι και σε τι κατάσταση είναι αυτή η γυναίκα. 

Δειτε το βιντεο εδω 

Η μανούλα μου. Μη λέει ό,τι θέλει ο Άρης με την έπαρση που έχει και να μου λέει ήμουν μάγκας κι αν μπορούσα θα το ξανέκανα» συμπλήρωσε ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου