Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Survivor: Ο Εμμανουήλ αποκαλύπτει – «Με έπιασε ο Άρης και μου είπε ξέρω τι λες για εμένα και την Σοφιάνα»

Survivor: "Εγώ το παραδέχθηκα και του είπα ότι λέω ότι βλέπω και μου έχουν πει και συμπαίκτες μου. Καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνεται"

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι η μπλε ομάδα στο Survivor μετά την αποκάλυψη πως ο Άρης Σοϊλέδης κι ο Γιώργος Ταλάντσεβ επικοινώνησαν με κοντινούς τους ανθρώπους.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε πως ο Άρης τον προσέγγισε για να αναθεωρήσει όσα έχει αναφέρει για τον ίδιο και την Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Τον προηγούμενο καιρό ήμουν εκνευρισμένος και θυμωμένος με όσα συνέβησαν. Έπιασαν τον Άρη και τον Γιώργο με κινητό κι έφαγαν ποινή. Με είχε πιάσει ο Άρης πριν από μέρες και μου είπε ξέρω τι λες για εμένα και την Σοφιάνα σε προσωπικές σου συνεντεύξεις. Τα βλέπει η Μαρία που είναι η γυναίκα μου και πρέπει να τα μαζέψεις. Εγώ το παραδέχθηκα και του είπα ότι λέω ότι βλέπω και μου έχουν πει και συμπαίκτες μου. Καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνεται» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor.

 Δετιε το βιντεο εδω

«Εγώ δεν θα σταματήσω να λέω αυτά που βλέπω και πιστεύω. Έχει κάνει σαν τα μούτρα του και τον Γιώργο, που την έχει δει ηγέτης. Ο Άρης δεν αξίζει τη θέση που έχει εδώ μέσα ούτε και στον τελικό και θα πρέπει να βγει εκτός. Ο κόσμος βλέπει» συμπλήρωσε ο Εμμανουήλ στο Survivor.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου