Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Survivor – Στάθης Σχίζας: Χαμός με την απαράδεκτη ενέργειά του, τιμωρήθηκε από την παραγωγή

Δείτε τι έγινε με τον Στάθη Σχίζα στο Survivor.

Χαμός επικράτησε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο του Survivor, καθώς ο Στάθης Σχίζας, σε έξαλλη κατάσταση, προέβη σε μια ανεπίτρεπτη ενέργεια.

Οι άνθρωποι της παραγωγής, μάλιστα, δεν το άφησαν να περάσει έτσι.

Συγκεκριμένα, στο τέλος της αναμέτρησης του Στάθη με τον Σπύρο Μαρτίκα, ο πρώτος, έγινε έξω φρενών με την ήττα του και άρχισε να κλωτσάει ότι βρίσκει μπροστά του.

Αρχικά κλώτσησε τους δύο στόχους που είχε μπροστά του και στη συνέχεια το ξύλο που καλύπτει το μικρόφωνο μπροστά από τον πάγκο των μπλε. Η συγκεκριμένη κίνηση του Στάθη Σχίζα εξόργισε τους ανθρώπους της παραγωγής, που αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα.

Δειτε το βιντεο εδω 

Το παιχνίδι σταμάτησε και ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε τις δύο ομάδες, προκειμένου να τους μιλήσει. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την ποινή που θα λάβει ο Στάθης Σχίζας και προειδοποίησε όλους τους παίκτες.

 Δειτε το βιντεο εδω

«Αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη, θα πρέπει να σεβόμαστε το χώρο που βρισκόμαστε. Ο Στάθης, λοιπόν, θα στερηθεί ένα έπαθλο σε περίπτωση που κερδίσει η ομάδα του. Αν αυτή η συμπεριφορά επαναληφθεί θα επιφέρει ακόμα μεγαλύτερη ποινή που θα είναι ο αποκλεισμός από το Survivor», είπε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου