Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Θάνος Καλλίρης: «Δεν είναι η Ναταλία Γερμανού ο μόνος λόγος ύπαρξης μου στα κανάλια»

"Χωρίσαμε υπό καλές συνθήκες το 1995" τόνισε ο Θάνος Καλλίρης.

Ο Θάνος Καλλίρης παραχώρησε στην εκπομπή Status και τον Κωνσταντίνο Καμέα στο κανάλι Astra. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τη Ναταλία Γερμανού και τον χωρισμό τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Καλλίρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχαμε και διατηρούμε μια πολύ ωραία και υγιή σχέση με την Ναταλία Γερμανού, με την οποία αγαπηθήκαμε πάρα πολύ. Χωρίσαμε υπό πολύ κανονικές και καλές συνθήκες το 1995».

«Εμένα μου κάνει κακό κάποιες φορές να το συζητάω ακόμα γιατί έκανα 45 λεπτά εκπομπή με τον Αρναούτογλου για κύριο λόγο ότι έβγαλα ένα καινούργιο τραγούδι, για λιγότερο από 1 λεπτό με ρώτησε κάτι για τη Ναταλία που απάντησα με χιούμορ και όλα τα sites έγραψαν για αυτό το λεπτό που αναφέρθηκα στη Ναταλία Γερμανού».

«Με αυτό φαίνεται σαν να τριγυρνάω στα κανάλια και ο μόνος λόγος ύπαρξης μου σε αυτά είναι να αναφερθώ στη Ναταλία Γερμανού. Είπα γελώντας πως ήταν πεντέμισι χρόνια σκλαβιάς, κάπως έτσι και το πέρασαν ότι ήμουν υπό γερμανική κατοχή. 

Πράγματα δηλαδή αστεία. Δεν έχει πρόβλημα η Ναταλία με αυτά, γελάει» συμπλήρωσε ο Θάνος Καλλίρης στην τηλεοπτική του συνέντευξη.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου