Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Χριστίνα Μπόμπα: «Τους πρώτους δύο μήνες με τα παιδιά ήταν σα να με είχε πατήσει τρένο»

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Στη Μύκονο με τη σύζυγό του βρέθηκε ο πρώην άσσος του ΝΒΑ, Charlie Villanueva.

Την Τετάρτη η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» και έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς για τον νέο ρόλο της ως μητέρα.

«Τους πρώτους δύο μήνες με τα παιδιά ήταν σα να με είχε πατήσει τρένο. Όταν πάρουν το κινητό μου αρχίζουν και σκρολάρουν, οι δίδυμες κάνουν πράγματα τα οποία δεν πιστεύω. Κάθε μέρα κάνουν κάτι καινούργιο. Ο Σάκης είναι χειρότερος από μένα, αν εγώ είμαι χαζομαμά, ο Σάκης το έχει τερματίσει», είπε η influencer.

Ο Γιώργος Πατούλης γιόρτασε εχθές τα γενέθλιά του με φίλους και συναδέλφους του στη στοά της Βουκουρεστίου, και δήλωσε ότι «Το καλύτερο δώρο είναι η αγάπη του κόσμου».

Ο περιφερειάρχης Αττικής αποκάλυψε ότι η πρώην σύζυγός του, Μαρίνα, του έστειλε ευχές, ενώ τόνισε ότι «Θέλω να είμαι κοντά στο γιο μου, όπως και η Μαρίνα».

Ο Λάκης Γαβαλάς παρουσίασε το βιβλίο του «Loaded» στον Κορυδαλλό.

«Όποιος διαβάσει το βιβλίο μου θα πάρει γεύση πικραμύγδαλο και μαστίχα Χίου», είπε ο σχεδιαστής μόδας.

«Επειδή δεν προλαβαίνω να σιδερώσω, βάζω τα ρούχα κάτω από το στρώμα, ειδικά αν είναι φούστα με πιέτες», ανέφερε ακόμα ο ίδιος, ενώ αποκάλυψε είπε ότι «Το πιο ακριβό πράγμα στη ντουλάπα μου είναι η ίδια η ντουλάπα. Είναι από μαόνι και έχει βέργες και πόμολα χρυσού».

«Ζω για να ταλαιπωρώ αυτούς που με αμφισβητούν», σημείωσε ακόμα ο επιχειρηματίας.

Την απάντησή του στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παντρεύεται με την αγαπημένη του, Αναστασία Δεληγιάννη, έδωσε ο Ηλίας Βρεττός, μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Εκτός από έρωτα έχω βρει υγεία και μια σχέση που με γεμίζει και με στηρίζει στις επιλογές μου, στη δουλειά μου και με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό που έχουμε καταφέρει με την Αναστασία. Μια τέτοια υγιής και σοβαρή σχέση οπωσδήποτε σε κάνει να σκέφτεσαι πιο σοβαρά τα πράγματα. Τον τελευταίο καιρό να έχουν βγει κάποια δημοσιεύματα περί γάμου, πριν ακόμη να έχουμε πάρει εμείς τις αποφάσεις», ξεκαθάρισε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έχει σκεφτεί και τον εαυτό του ως πατέρα, σημειώνοντας ότι «Κλείνω τα 39 τον Σεπτέμβριο, δεν είμαι πια μικρό παιδάκι. Όσο πιο πολύ μεγαλώνω, τόσο πιο πολύ μου βγαίνει η ανάγκη της πατρότητας».

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια θα βρεθεί απόψε η αγαπημένη τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα, η οποία μιλάει για τη ζωή της και τους ανθρώπους που στιγμάτισαν την καριέρα της.

«Με το Γιώργο Λύρα μέναμε ήδη 3-4 χρόνια μαζί και δεν ασχολούταν μαζί μου. Εγώ φυτοζωούσα στο τραγούδι. Στα 4 χρόνια μου είπε ότι δεν το έχω», είπε μεταξύ άλλων η Πέγκυ Ζήνα.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου