Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Ζεφύρι: «Αδέσποτη» σφαίρα καρφώθηκε σε υπνοδωμάτιο μεζονέτας

Έσπασε το τζάμι της μπαλκονόπορτας και κατέληξε στο δάπεδο

Ένα ακόμη περιστατικό με «αδέσποτη» σφαίρα, που αυτή τη φορά «καρφώθηκε» σε υπνοδωμάτιο μεζονέτας, έρχεται να δείξει ότι οι άσκοποι πυροβολισμοί -κυρίως από καταυλισμούς Ρομά- είναι καθημερινότητα για τους κατοίκους στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, το πρωί της Κυριακής (22/5) μία οικογένεια που διαμένει σε μεζονέτα στην οδό Σαράφη, διαπίστωσε ότι μια βολίδα από πυροβόλο όπλο είχε σπάσει το τζάμι της μπαλκονόπορτας και είχε καρφωθεί στο δάπεδο του υπνοδωματίου.

Όπως ανέφεραν στις Αρχές το προηγούμενο βράδυ είχαν ακουστεί για μία ακόμη φορά πυροβολισμοί, ωστόσο, δεν πίστευαν ότι μία από αυτές τις σφαίρες θα κατέληγε στο σπίτι τους.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

Η οικογένεια κατέθεσε πως δεν είχε κάποια προσωπική διαφορά που θα δικαιολογούσε εκφοβισμό μέσω πυροβολισμού και πλέον οι έρευνες στρέφονται σε… γνώριμη κατεύθυνση!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά τον θάνατο του 11χρονου Μάριου, πριν από μερικά χρόνια, η κατάσταση με τους άσκοπους πυροβολισμούς και τις «αδέσποτες» σφαίρες στη Δυτική Αττική κάθε άλλο παρά έχει αλλάξει. 

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου