Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Αγωγή Κιμούλη στο ΣΕΗ: Άγονη η συνάντηση στον διαμεσολαβητή – Στα δικαστήρια η υπόθεση

Εξελίξεις στο θέμα της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ, με τις δύο πλευρές να μην βρίσκουν λύση στο θέμα και η υπόθεση να παίρνει την δικαστική οδό.

Αγωγή κατατέθηκε εναντίον του ΣΕΗ όσο αφορά στην διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ. Η πλευρά του Γιώργου Κιμούλη, ζητούσε την ακύρωση της διαγραφής.

Επιπλέον, η πλευρά του Γιώργου Κιμούλη ζητούσε και χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη και την ζημιογόνο επίδραση που είχε η διαγραφή του από το ΣΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι εχουν κατατεθεί άλλες δύο αγωγές, από τον Φεβρουάριο, αναφορικά με την δήλωση της Ζέτας Δούκα σε τηλεοπτική εκπομπή. Οι νομικοί εκπρόσωποι συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης, προκειμένου να βρεθεί λύση και οι δύο πλευρές να μην βρεθούν στα δικαστήρια.

«Αυτή η συνάντηση στο γραφείο της διαμεσολαβιτού, επιβάλεται από τον νόμο. Είναι ένας νόμος που έχει ψηφιστεί από το 2019 και έκτοτε ισχύει. Επανήλθε για τέτοιο είδους περιπτώσεις, που τα διάδικα μέλη θα συνταντηθούν στον διαμεσολαβητή. Έγινε η συνάντηση αυτή εχθές, και ήταν άγονος, άκαρπος. Έγινε πρόταση από την κυρία διαμεσολαβίτρια να πάρουμε θέσεις απέναντι σε αυτό το ζήτημα, εμείς είπαμε από την πλευρά μας ότι έχουν καταστεί γνωστές οι θέσεις μας σε όλο το πανελλήνιο, όχι μόνο στην απέναντι πλευρά, για να μάθουν ότι ο κ. Κιμούλης δεν έχει καμία σχέση με αυτά που τού καταλογίζουν και ότι είχε δίκιο και ότι αδίκως τον έφεραν σε αυτή τη δύσκολη θέση», τόνισε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Βασίλης Καπερνάρος.

«Η άλλη πλευρά μέχρι χθες δεν είχε εκφράσει τη θέση της, είπαν έπειτα ότι δεν συμφωνούν, και έτσι έληξε το ζήτημα και η διαδικασία της διαμεσολάβησης. Εμέις ζητάμε την αποκατάστασή μας, τη διαφάνεια, και την ανάδειξη των πραγματικών περιστατικών που δικαιώνουν τον κ. Κιμούλη ότι αδίκως βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Γι’ αυτό προσφύγαμε στο δικαστήριο μόλις λάβαμε γνώση των βλαπτικών γεγονότων της άλλης πλευράς, για να δικαιωθούμε στα δικαστήρια. Δεν είναι το αρμόζον όταν θίγεσαι μετά από 13 χρόνια να πας σε πρωινές εκπομπές και να κάνεις παραπονάκια. Όταν πρέπει, προσφέυγεις τις αρμόδιες αρχές», πρόσθεσε.

Καταθέσαμε νέα αγωγή για την απόφαση της διαγραφής του Γιώργφου Κιμούλη από το ΣΕΗ. Θα ποκαλύψουμε και πρόσωπα που έχουν κάνει αυτή τη σκευωρία», κατέληξε.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου