Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Αντώνης Καφετζόπουλος: Γιατί αρνήθηκε να γυρίσουν ριμέικ της σειράς «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»;

«Την κατάθλιψη την ξεπέρασα με φάρμακα και ψυχίατρο», λέει ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος μίλησε για την κατάθλιψη, τη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», αλλά και το κίνημα metoo.

«Δεν είχα κανένα θέμα με την αναγνωρισιμότητα. Κυκλοφορούσα με το τρόλεϊ πριν και μετά την “Αστροφεγγιά”. Κανένας δεν σου έδινε σημασία, έλεγαν “α, το παιδί που παίζει στην “Αστροφεγγιά”.

Ο “Σιωπηλός Δρόμος” είναι μια σειρά που ξεχωρίζω. Όλοι όσοι συμμετείχαμε στον “Σιωπηλό Δρόμο” το ευχαριστηθήκαμε. Στη σειρά “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” μου είχαν προτείνει αρχικά να κάνω τον ρομαντικό γιατρό και αρνήθηκα.

Ζήτησα να αλλάξουμε και να κάνω εγώ τον Ακάλυπτο. Συζητήθηκε να γίνει ένα ριμέικ της σειράς “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”, αλλά μου φάνηκε ότι ήταν “περσινά ξινά σταφύλια”. Θα έκανα ένα ριμέικ μόνο αν ερχόταν ένα καλό σενάριο, όπως ήταν τα πρώτα σενάρια. Το σενάριο που είδα νοσταλγούσε την τότε επιτυχία», είπε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Κλείνοντας, ο Αντώνης Καφετζόπουλος ανέφερε: «Είναι καλή δουλειά η παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού, δουλεύεις λίγο και δεν επενδύεις ψυχικά. Την κατάθλιψη την ξεπέρασα με φάρμακο και ψυχίατρο. Τα βλέπεις όλα μαύρα κι έχεις ενοχές.

Είχαν πέσει στην αντίληψή μου κακοποιητικές συμπεριφορές. Αυτό που ξεκίνησε η Ζέτα Δούκα βοήθησε και άλλους ανθρώπους να μιλήσουν για πράγματα που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε. Ήταν μια μεγάλη στιγμή για την ελληνική κοινωνία, όχι μόνο για το θέατρο».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου