Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Μας αντιμετώπιζαν σαν φτωχαδάκια στα σκυλάδικα»

"Θυμάμαι μια φορά να προσπαθώ να χορέψω ζεϊμπέκικο και ήταν πάνω από τον αστράγαλο τα πιάτα" ομολόγησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Στο MEGA Stories με την Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος το βράδυ της Τρίτης σε ένα αφιέρωμα της εκπομπής στα παλιά σκυλάδικα.

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην περίοδο που μαζί με τον Μήτσο Ευθυμιάδη σύχναζαν στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην αρχή άρχισα να πηγαίνω το τουριστικά στα σκυλάδικα. Να δω πως είναι δηλαδή αυτό το πράγμα αλλά μετά μου άρεσε. Πηγαίναμε μαζί με τον μακαρίτη Μήτσο Ευθυμιάδη, έναν πολύ σπουδαίο θεατρικό συγγραφέα. Πηγαίναμε οι δυο μας συχνά, δυο τρεις φορές την εβδομάδα και επειδή δεν είχαμε λεφτά εφαρμόζαμε το σύστημα κάβα. Δηλαδή παίρναμε ένα μπουκάλι ουίσκι, πίναμε λίγο και λέγαμε στο μαγαζί να το κρατήσει κάβα που σημαίνει ότι θα ξανάρθουμε. Και ξαναπηγαίναμε».

«Μας αντιμετώπιζαν ως φτωχούς γιατί ήταν διάφοροι που έκαναν ζημιά με πολλά λουλούδια και πολλά πιάτα. Υπήρχαν πιάτα ακόμα! Θυμάμαι μια φορά να προσπαθώ να χορέψω ζεϊμπέκικο και ήταν πάνω από τον αστράγαλο τα πιάτα. Μας αντιμετώπιζαν με τρυφερότητα. Έβλεπαν ότι ήμασταν λίγο διαφορετικοί αλλά από την άλλη μας έβλεπαν να είμαστε και συχνά στα μαγαζιά τους οπότε έλεγαν «καλό είναι το πελατάκι, φτωχαδάκι βέβαια, δεν πετάει λουλούδια, κάθεται και πίνει ήσυχα και γλαρωμένο το ποτό του». Ο λόγος που μας άρεσε να πηγαίνουμε ήταν η μουσική. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο»

«Η παρακμιακή αισθητική μάς έκανε να αισθανόμαστε και ωραία, ότι δεν ήταν κοσμικό το μαγαζί αλλά πηγαίναμε έτσι όπως ήμασταν κατά τις 2 τη νύχτα έχοντας πιει ήδη και μερικά ποτά» συμπλήρωσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στο MEGA Stories με την Δώρα Αναγνωστοπούλου το βράδυ της Τρίτης στο Μεγάλο Κανάλι.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου