Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Αθηναΐς Νέγκα: «Αν συνεχίσουμε να είμαστε παντρεμένοι κι εγώ είμαι 60 κι αυτός 45 θα είναι πρόβλημα»

"Σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγός σου είναι μικρότερος γιατί σκέφτεσαι ότι εγώ μεγαλώνω, βλέπω τα σημάδια επάνω μου, άρα θα τα βλέπει κι αυτός", εξομολογείται η Αθηναΐς Νέγκα.

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στην εκπομπή Ελένη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύο ερωτήσεις που δέχεται συνήθως όταν δίνει συνέντευξη, για την λεύκη και για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της.

«Με πείραζε η λεύκη, ήταν κάτι που έκρυβα, με το οποίο δεν αισθανόμουν πάρα πολύ άνετα. Τον τελευταίο καιρό νομίζω είναι κάτι το οποίο έχω ξεπεράσει, χωρίς να το έχω ξεπεράσει απόλυτα. Ακόμα και τώρα στον δρόμο σε κοιτάζει κάποιος και προσπαθεί να καταλάβει αν έχεις καεί ή αν έχεις πάθει κάτι», αναφέρει η Αθηναΐς Νέγκα και συνεχίζει:

«Οι περισσότερες συνεντεύξεις που κάνω είναι για τι λεύκη. Με ρωτάνε δύο πράγματα, «Έχετε λεύκη;» και «Ο άντρας σας είναι νεότερος». Τίποτα άλλο δεν τους ενδιαφέρει, είναι μόνο αυτό».

Για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της είπε η Αθηναΐς Νέγκα: «Μέχρι στιγμής νομίζω ότι ψιλοπερνάει. Αν συνεχίσουμε να είμαστε παντρεμένοι κι εγώ είμαι 60 κι αυτός 45, θα είναι πρόβλημα. Σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγός σου είναι μικρότερος γιατί σκέφτεσαι ότι εγώ μεγαλώνω, βλέπω τα σημάδια επάνω μου, άρα θα τα βλέπει κι αυτός».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου