Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Έφτασε στη ΓΑΔΑ για κατάθεση μετά το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα

Τι είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τις εξελίξεις στο θρίλερ

Στη ΓΑΔΑ έφτασε πριν από λίγη ώρα η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να δώσει κατάθεση για την υπόθεση – θρίλερ των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Η κατάθεσή της έρχεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την κατάθεση του πορίσματος των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρια για τη Μαλένα και την Ίριδα.

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου αναμενόταν να γίνει μετά την έκδοση του νέου ιατροδικαστικού πορίσματος για τους θανάτους των δύο παιδιών, σύμφωνα με το οποίο οι ζωές της Μαλένας και της Ίριδας αφαιρέθηκα βίαια. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι ισχυρισμοί της για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ που πέθανε η Ίριδα, καθώς ήταν το μοναδικό άτομο μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο σπίτι στην Πάτρα.

Ο δικηγόρος, στον οποίο ανέθεσε η ανακρίτρια την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κ. Ζάρδας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι το πόρισμα πρόκειται να αμφισβητηθεί, ενώ εκτίμησε ότι στο δικαστήριο θα υπάρξει μάχη και μεταξύ των ιατρών και επιστημόνων. Ο δικηγόρος έκανε λόγο για «υπόγειο πόλεμο» και μίλησε για δύο αντιμαχόμενες πλευρές μεταξύ εμπειρογνωμόνων και τεχνικών συμβούλων. Είναι εκείνοι που υποστηρίζουν τον ασφυκτικό θάνατο και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε ασφυκτικός θάνατος.
Φωτογραφίες Γιάννης Κέμμος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου