Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Δημήτρης Πιατάς: «Κλείστηκα στο νεκροθάλαμο με τον Θανάση Βέγγο»

«Μέχρι να μου ανοίξει ο νοσοκόμος, πίστεψέ με, ότι έχω την εικόνα και την παρουσία έντονα του αντίο μιας τεράστιας προσωπικότητας», είπε ο Δημήτρης Πιατάς.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Πιατάς.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη στενή φιλία του με τον Θανάση Βέγγο κι αποκάλυψε κι ένα άγνωστο περιστατικό από την ημέρα που ο καλός μας άνθρωπος έφυγε από τη ζωή.

«Δεν ήθελα από παιδί να γίνω ηθοποιός, έδωσα εξετάσεις στη δραματική σχολή επειδή ήμουν σίγουρος ότι δε θα πετύχω. Δε βλέπω τον εαυτό μου στις επαναλήψεις, παθαίνω κατάθλιψη, διαπιστώνω τα λάθη. Έχω αρνηθεί δουλειά σε καθημερινή σειρά και το μετάνιωσα γιατί καταρχάς έχασα χρήματα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πιατάς.

Ο Δημήτρης Πιατάς αποκάλυψε στη συνέχεια: «Ο Θανάσης Βέγγος με έχει στοιχειώσει μοναδικά, είχε μια μοναδική καθαρότητα, ήμουν μέχρι το τέλος της ζωής του μαζί του. Όταν πέθανε ο Θανάσης Βέγγος έφτασα πριν από τους συγγενείς στο νοσοκομείο.

Και με πήγαν στον νεκροθάλαμο και έκλεισαν την πόρτα και κλείδωσε η πόρτα του νεκροθαλάμου. Και ήμουν εγώ και ο Βέγγος, οι δυο μας. Μέχρι να μου ανοίξει ο νοσοκόμος, πίστεψέ με, ότι έχω την εικόνα και την παρουσία έντονα του αντίο μιας τεράστιας προσωπικότητας».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Πιατάς είπε: «Θα ήμουν ο τελευταίος που θα είχα παράπονο από τη δουλειά, είχα πάντοτε προτάσεις, οι προτάσεις όταν είναι ελκυστικές και ενδιαφέρουσες είναι κουτό να λες όχι. Όταν γνωριστήκαμε με τη γυναίκα μου δε γελούσε με τα αστεία μου, ακόμα δε γελάει, αλλά με έκανε καλύτερο κωμικό.

Ο ρόλος του παππού είναι ο καλύτερός μου, η εγγονή μου με αντιμετωπίζει ισότιμα. Δε χάρηκα όταν μου ανακοίνωσε η κόρη μου ότι θα γίνει ηθοποιός, αλλά τα ταξίδια τα κάνει ο καθένας με ευθύνη του. Εγώ συμβουλεύομαι την κόρη μου, το επάγγελμά μου και η υποκριτική μου παλιώνει».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου